reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młodsze rodzeństwo dla majowego dzieciaczka:)

Amnte ,ze pierwszy poród był CC wcale nie znaczy,ze nie da rady SN.Jak rodziłam mojego pierworodnego rodziła kobietka która 10 miesięcy wcześniej urodziła synka CC i ona urodziła SN córeczkę .Po porodzie tylko dali jej narkoze by sprawdzić czy wszystkie szwy trzymają.Wsio było OK więc nie nastawiaj się,że znów CC może akurat sie uda:-)No i objawy masz ;-).Fajnie,ze jest watek z terminami itp:-D

reklama
Pisze pod własnym postem ale chyba źle wątki poprzyklejane ten powinien chyba być na dole ,a ten drugi przyklejony .Chyba???

Dziewczyny przypominam, że pod pierwszym postem w tym temacie jest lista:))) Te co już tulą maleństwa, te co ich oczekują i te co się starają zostały na niej zamieszczone:) Owu nie mam pojęcia czemu nie ma. Muszę zbadać hormony. Odpuścić to można jak owu jest, a jak jej nie ma to nie jest kwestia przychiczna tylko coś jest w organiźmie nie tak i trzeba szukać. Na pierwszy ogień idą prolaktyna i tarczyca, bo tu może leżeć problem...

Ja proponuję ta tabelkę Annte przykleić .Moderatorki można prosić ??? a ten temat odkleić :p a kto to Monaadams bo ja nie kojarze :-p bo będzie bardziej przejrzyście ;-) Paulinka chyba się nie pogniewasz ?? nie żebym tu się rządziła bo nawet w ciązy nie jestem ale tak będzie lepiej chyba po zaraz bedzie tabelke widać :)

Pewnie, ze się nie gniewam:) Tylko pisałyście, że takie coś by się przydało, a przecież było:))))

Kurcze zrobiłam godzinkę temu test i mam bladziutką, ale wyraźną drugą kreseczkę. A przeciez to niemożliwe, bo owu nie było!! Jutro rano znowu zrobię, bo chyba test wadliwy.

Paulinka a widzisz bo ja wczesniej nie widziałam tego na 1 stronie :)

No co ty ??Paulinka wszystko jest możliwe ! a nie masz 2 testu ??? może miałaś owulacje ??? na 100 % jesteś pewna że jej nie było ??

Mo popatrzcie na mój wykres... Skok może i by się znalazł, ale problem z trzema następnymi i sześcioma poprzedzającymi temperaturami.... Poza tym nisko ta temperaturka jak na ciążę. Jutro rano zrobię kolejny test- jak też będą dwie to lecę do lekarza po luteinę:)

A tak swoją drogą to o 12 w nocy na przełomie 25 i 26 września tylko dwa lata wcześniej ujrzałam swoje pierwsze dwie kreseczki:) I mam małego łobuza:)

reklama
Do góry