Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serdecznie Ci gratulujeAmh 0,18. 4 miesiące brak owulacji. Po wizycie w klinice leczenia niepłodności usłyszałam, że nie kwalifikuję się na in vitro oraz na żadne leczenie. Powinnam się pogodzić z tym, że nie mogę zajść w ciążę. Ewentualnie czekać na cud... Przeplakalam wiele nocy i chyba się nawet pogodziłam z tym, że tak musi po prostu być. Półtora miesiąca później stal się cud...zaszłam w ciążęNaturalnie, bez leczenia i jestem w ciąży. Zaskoczenie dla mnie, ale także dla lekarzy. Natura jest zaskakująca
![]()
Moje fsh w cyklu , w którym zaszłam w ciążę wynosiło 12.3Masz dobre fsh, w normie. Ja mam powyżej 9, a fsh tez świadczy o obniżonej rezerwie szczególnie jesli jest ponad 15. Powtórz może to AMH i nie załamuj się
Przepłacz swoje jesli potrzebujesz ale musisz się podnieść bo jak widać dzieją się cuda![]()
Prawdziwy cudMoje fsh w cyklu , w którym zaszłam w ciążę wynosiło 12.3![]()
Hej czy udało wam się z tak niskim AMH? ;D Pytam ponieważ jestem z tym samym wynikiem AMH 0,48 i nie wiem czy świat się wali czy mieć nadzieje ;D ?Hej Magdalena ja 27 i AMH 0,46 jeszcze gorzej. Nie załamuj się, grunt to dobre nastawienie i dobry lekarz. (I modlitwa do Św. Dominika)co zlecił lekarz w twoim przypadku ? Wybrałaś jakaś klinikę ?
Hej, czy można wiedzieć jak rozwinęła się Twoja sytuacja ?Hej Magdalena ja 27 i AMH 0,46 jeszcze gorzej. Nie załamuj się, grunt to dobre nastawienie i dobry lekarz. (I modlitwa do Św. Dominika)co zlecił lekarz w twoim przypadku ? Wybrałaś jakaś klinikę ?
Hej po I poronieniu zrobiłam sobie podtsawowe badania i wyszło AMH chyba 0,268, załamka totalnie, wg lekrzy to dziwne że zaskoczyło bez leczenia i w sumie to była wpadka. Strata może być związane z niskim AMH bo wtedy są bardzo złej jakości komórki. Po 3 miesiącach przerwy (covid), zielone światło mieliśmy po I @, lekarka chciała polepszyć owulacje i przepisała Aromka, w sumie nic większego się nie wydarzyło, bo dalej tylko po 1 pęcherzyku, ale nadzieja że może jakościowo się polepszyło, w 4 cyklu zaskoczyło (aromek odstawiony bo miałam torbiel w 3), brałam ok 10 tys jednostek wit d3, miałam krytycznie niski. Niesttey w 16 tc straciłam kolejny raz, tym razem wiemy że był to z. e. Lekarka mówiła, że on bardzo często wystęuje w ciążach po 40-stce. Po tym 2 poronieniu robiłam wszytsko by polepszyć jeszcze bardziej wit d3 , IO, zaczęłam korzystać z ozonoterapii, końskie dawki witamin, w miesiąc d3 podeszło do 40 (myślę że to wynik ozonoterapii, bo tak brałam kilka miesięcy i podeszło najwyżej do 25), więc już wow, AMH skacze, 0,268, później 0,44 potem 0,36 , byliśmy już na spotkaniu w sprawie IV, a po tygodniu mam 2 kreseczki, nie chcę się cieszyć bo to za szybko, pewnie w nerwach do końca ciąży, dziś w dzień przed @ delikatne plamienie, mam dupka a dziś decyzja co włączamy, bo mam kolejne wyniki badań, więc nawet gdyby była ciąża zdrowa to i tak muszę się pilnować.Hej czy udało wam się z tak niskim AMH? ;D Pytam ponieważ jestem z tym samym wynikiem AMH 0,48 i nie wiem czy świat się wali czy mieć nadzieje ;D ?
Hej kochana przepraszam ze dopiero teraz ale ostatanio bardzo rzadko tu wchodzę jesteśmy po nieudanym in vitro mieliśmy tylko 1 zarodek mieliśmy podchodzić jeszcze raz w tym roku ale niestety budżet nas nie puszcza jeszcze święta teraz. Robimy przerwę i będziemy podchodzić po nowym rokuHej, czy można wiedzieć jak rozwinęła się Twoja sytuacja ?Obecnie moje AMH tak samo 0,48 i nie wiem czy świat się już zawalił czy jest NADZIEJA ...
Pozdrawiam. A
Napisz kochana na prywatny jeśli chcesz podzielę się doświadczeniemHej, czy można wiedzieć jak rozwinęła się Twoja sytuacja ?Obecnie moje AMH tak samo 0,48 i nie wiem czy świat się już zawalił czy jest NADZIEJA ...
Pozdrawiam. A