reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:)

reklama
za mna dzis chodzi papryka marynowana.....mmmmmm:confused:
Rusalka zapraszam do mnie-zamarynowalam w tym roku 20 kilo i wyszla pyszna-wg przepisu mojej Mamy :-):tak:
ninia79 to smacznego zycze i wez ze soba z powrotem duzy zapas :-D jadlam wczoraj na kolacje znow wprost z wiaderka
ja dzis mam kapuste z grochem z zamrazarki jeszcze swiateczna (specjalnie narobilam duuuuuuzo zeby pomrozic :-D) i kotlet z kurczaka

U mnie dzisiaj duszony królik, buraczki i ziemniaczki:tak: ciekawa jestem dlaczego za mną gofry tak strasznie chodzą i mleczko w tubce???

Rusalka zapraszam do mnie-zamarynowalam w tym roku 20 kilo i wyszla pyszna-wg przepisu mojej Mamy :-):tak:
ninia79 to smacznego zycze i wez ze soba z powrotem duzy zapas :-D jadlam wczoraj na kolacje znow wprost z wiaderka
ja dzis mam kapuste z grochem z zamrazarki jeszcze swiateczna (specjalnie narobilam duuuuuuzo zeby pomrozic :-D) i kotlet z kurczaka

20 kilo :szok: oj kochana to masz na całą ciążę:-)

hehe no to zaszalalas z ta papryka, ja osobiscie nie lubie papryki. co do moich zachcianek to wzielo mnie na owoce i warzywa a dostalam straszliwy wstret do miesa i zapachu miesa. jak smazylam mezowi kielbase to musialam wyjsc z kuchni bo nie bylam w stanie wytrzymac, natomiast dokonczyc smazenie juz musial sobie sam. :-)

reklama
no i dogodzilam sobie papryka..2 sloiki pekly! ja lubie tylko marynowana- za zaproszenie dziekuje..nie mowie nie:-D moze kiedys kto wie? skorzystam;-):-D

teraz mam straszliwa ochote na palszki solone:baffled:a nie mam:zawstydzona/y:

Do góry