WczesnaJola
Zaciekawiona BB
Czy miałyście tak że nagle z dnia na dzień piersi przestały boleć i się zmniejszyły i nie są takie nabrzmiałe? 12 tydzień trochę się martwię...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy miałyście tak że nagle z dnia na dzień piersi przestały boleć i się zmniejszyły i nie są takie nabrzmiałe? 12 tydzień trochę się martwię...
Ja kochana tak mam . Ale za to mam sutki mega większe. I sutki lekko wrażliwe.Czy miałyście tak że nagle z dnia na dzień piersi przestały boleć i się zmniejszyły i nie są takie nabrzmiałe? 12 tydzień trochę się martwię...
27...to pewnie termin na październik?Mnie bolaly tylko przez kilka pierwszych tygodni ciąży, może z 9 tygodni... Aktualnie boli wszystko oprócz piersi27 tc pozdrawiam