WczesnaJola
Zaciekawiona BB
Czy miałyście tak że nagle z dnia na dzień piersi przestały boleć i się zmniejszyły i nie są takie nabrzmiałe? 12 tydzień trochę się martwię...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy miałyście tak że nagle z dnia na dzień piersi przestały boleć i się zmniejszyły i nie są takie nabrzmiałe? 12 tydzień trochę się martwię...
Ja kochana tak mam . Ale za to mam sutki mega większe. I sutki lekko wrażliwe.Czy miałyście tak że nagle z dnia na dzień piersi przestały boleć i się zmniejszyły i nie są takie nabrzmiałe? 12 tydzień trochę się martwię...
27...to pewnie termin na październik?Mnie bolaly tylko przez kilka pierwszych tygodni ciąży, może z 9 tygodni... Aktualnie boli wszystko oprócz piersi27 tc pozdrawiam