chantal98
Fanka BB :)
Wiadomo że będę powtarzać pewnie jeszcze nie razPij dużo l, zobaczysz mocz będziesz robić za pewne co wizytę. Póki się nic nie dzieje to o tym nie myślmoże się znowu pojawić ale nie musi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wiadomo że będę powtarzać pewnie jeszcze nie razPij dużo l, zobaczysz mocz będziesz robić za pewne co wizytę. Póki się nic nie dzieje to o tym nie myślmoże się znowu pojawić ale nie musi.
Białko w moczu w ciąży bardzo często się pojawia. Spokojnie ja też raz miałam też nie. Nie ból gardła nie na nic do rzeczyWiadomo że będę powtarzać pewnie jeszcze nie razale jeśli bylby to białkomocz to po 3 dniach nadal by był prawda?
Czyli ból gardła nie ma wpływu na badanie moczu ? Bo już sobie wkręciłam że może przez ten ból gardła białko w moczu jest a nie zostało wykryteBiałko w moczu w ciąży bardzo często się pojawia. Spokojnie ja też raz miałam też nie. Nie ból gardła nie na nic do rzeczy![]()
Czyli ból gardła nie ma wpływu na badanie moczu ? Bo już sobie wkręciłam że może przez ten ból gardła białko w moczu jest a nie zostało wykryte![]()
Gdyby było to ból gardła nie przeszkodził by w jego wykryciuCzyli ból gardła nie ma wpływu na badanie moczu ? Bo już sobie wkręciłam że może przez ten ból gardła białko w moczu jest a nie zostało wykryte![]()
Nie myslałas o konsultacji z psychologiem, skoro tak strasznie panikujesz?Czyli ból gardła nie ma wpływu na badanie moczu ? Bo już sobie wkręciłam że może przez ten ból gardła białko w moczu jest a nie zostało wykryte![]()
Powinnam wiem, to moja 2 ciąża i strasznie w niej panikuje niepotrzebnieNie myslałas o konsultacji z psychologiem, skoro tak strasznie panikujesz?nie pytam z czepialstwa.
Pogadanie z psychologiem moze pomóc. Bo tersz to nie panika tylko wmawianie sobie wrecz w paranoicznym stopniu.Powinnam wiem, to moja 2 ciąża i strasznie w niej panikuje niepotrzebnie![]()