Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eve - jest taka opcja jak "szukaj" i "szukaj w wątku" i zamiast tworzyć mnóstwo tematów o tym samym lepiej nauczyć nowe mamy zasad poruszania się po forum i po tematach ...
anbar - może by tak wzorem lipcówek czy sierpniówek zrobić taki temat jak "zasady naszego pod forum" i tam właśnie powpisywać kilka rad dla nowych użytkowniczek,
mglaczek- ten wątek jest ale już spadł niżej ...
Dziękuje kochana bardzo, chcialam Cię wlasniepoprosic o ogarniecie tego tematuZdecydowanie zgadzam się z Kasią, żeby nie usuwać tematów starych tylko dlatego, że się nam zdezaktualizowały. To będzie naturalny proces naszego forum i jednak fajnie by było jakby te dyskusje zostały (np. dla przyszłych mamuś, które się pojawią na naszym forum z pytaniem: a słyszałyście o tym kalendarzu i czy się wam sprawdziło).
Violett, zrobiłam trochę porządków w Twoim wątku na górze. Mam nadzieję, że teraz wygląda on lepiej.
I usunęłam dwa tematy na drugiej stronie.
Szkoda, to byl fajny watek, mozna bylo od tak ni z gruszki ni z pietruszki zapytac o cokolwiek, nie szukajac daleko. Uwazam ze pytania i odpowiedzi byly ok, ale to tylko moje zdanie
Ja tu jestem tylko gosciem wiec sie nie wtracam
Przy okazji, zastanawiam się co zrobić z tematem Wyprawka. W założeniu miało być tak, żeby nie szukać po temacie o zakupach dla mamy i maleństwa. W rezultacie zdublował nam się temat.