reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Moderacja forum

Racja, widzę że nie tylko mnie od tego oczy bolą....ale od czego są ostrzeżenia, chyba moderator może je dawać, prawda?

Może, może, za niedostosowanie się do regulaminu i jego nagminne łamanie może nawet zablokować na forum. Ale dopóki nie ma regulaminu to tak trochę głupio komuś napisać: weź sie ogarnij z tym pisaniem ;-)

Wyprawka przyklejona.

reklama
Anbar super regulamin,teraz będę musiała po 10razy czytać co pisze bo jestem dyslektyczką;-)ale spoko,da się to zrobić ,żebyście wiedziały co pisze!!heh ogólnie zasady super,będę pisała mniej ale na pewno na błędy uwagę będę większą zwracać:-)

Jesli chodzi o interpunkcje , ortografie itp, to sie calkowicie zgadzam. Ale zaczynanie zdania od wielkiej litery ? Przeciez to nie przeszkadza w czytaniu postow i nie powinno miec wiekszego znaczenia. A co do reszty regulaminu to git.

Anbar a mogę prosić Cię o skasowanie pierwszego postu z tego tematu"płec i imiona..." zeby zostala tylko lista. Bede bardzo wdzieczan :*

Gratulację Anbar ! :-)
Ja proszę o założenie tematu: PIELĘGNACJA MALUSZKA
(tak jak Violett napisała, to chyba zbyt rozległy temat żeby cały czas o tym pisać w temacie: zakupy dla mamy i maleństwa)
A jest wiele pytań do tego tematu.
Niby jest to ze sobą związane, ale zbyt ważne żeby szukać w 162stronach-sama nie wiem, jak uważacie !!??
Dla mnie by to był super przydatny temat, nie ma co łączyć wszystkiego w całość, bo wychodzi jeden wielki chaos, myślę że zamiast jednego dużego>lepiej niech będzie kilka konkretnych...
Tak jak np. jest w:
Cztery koła dla naszych maluchów czy też Łóżeczka dla naszych maluchów...
Tam się wie po co się wchodzi i tyle ...

Założyła bym sama, ale jak później ktoś ma mieć pretensję że nie tu albo nie tak...to dziękuję ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kami, załóż temat, jeśli uważasz, że jest potrzebny. Jeśli będzie się trzymał dyskusji o pielęgnacji (tak swoją drogą to o czym dokładnie myślisz, że warto dyskutować w takim temacie?), to nie zostanie połączony z innym.

Do góry