reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

moderatornia

kto powinien byc moderatorem forum grudniowek ??

• mea

Głosów: 36 83,7%
  • ktos inny ... kto ??

Głosów: 7 16,3%

• Wszystkich głosujących
    43
aaaa no doczytalam o co biega ahhaahah !
dziewczyny mi jest to obojetne i tak siedze w domu i spedzam czas na necie w kazdej wolnej chwili wiec jezeli mialabym w czyms pomoc na forum nie ma problemu ,juz niedlugo kazda z nas bedzie miala dzidziusia wiec to nie ma roznicy czy juz urodzilam czy nie ! I tak zawsze zagladam na forum - jak juz pisalam wczesniej to juz zboczenie ahahahahah !

Jezeli uwazacie ze sie nadaje - to super bylam juz moderatorem na innych stronach ,jednak jezeli kots chce byc bardzo moderatorem ja moge ustapic :)Byz moze jest dziewczyna ktora bardzo chce pelnic ta funkcje ? Jezeli chcecie abym ja nia zostala - nie ma problemu !

reklama
pierwszy nieprzeczytany post to ta niebieska ikonka przet tematem!!

albo pisze LIVE !
i każdy temat w którym ktoś napisał nowego posta jest pogrubiony
http://img21.imageshack.us/i/27651917.jpg/

Ja jak chcę czytać zaległości klikam na swoje statystyki i swój ostatni post, i zaczynam czytanie od tego momentu

ale jak chcecie być na bieząco to okienku w którym piszecie pod spodem znajduje się SUBSKRYBCJA i tam sobie wybieracie formę powiadomienia o nowych postach

Ostatnia edycja:
To teraz czekamy na wypowiedzi inych dziewczyn skoro Asia jak najbardziej sie zgadza :) ,,, lub niech mea podpowie jak to zorganiowac takie glosowanko :tak:

GLOSOWANIE NA DRUGIEGO MODERATORA !!
mamy nastepujace kandydatury:

• Asia
  • AnOoLa
  • Cherie
  • Luuuzna

tak wiec w przyplywie czasu prosze wszystkich o oddanie glosu !!

dobra sprawa z drugim moderatorem wyglada tak ... mamy nastepujace kandydatury:

• Asia
  • AnOoLa
  • Cherie
  • Luuuzna

niestety nie da sie zrobic ankiety w tym samym watku wiec musze zrobic drugi i po zakonczeniu glosowania polacze je w jedna calosc /i jedna ankieta wtedy wyleci ale co tam .../

tak wiec w przyplywie czasu prosze wszystkich o oddanie glosu !!

reklama
Do góry