reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Modna MAMA

gnagna szary plaszczyk sliczny:tak::tak:ile kosztuje?

Ja zawsze chodzilam w obcislych bluzkach i takich do pasa wiec teraz na jakis czas zegnam je hehehe. A ostatnio kupilam dwa sweterki takie za dupke wlasnie nie z dzialu ciazowego i sa boskie:tak:

reklama
Oczywiście że część rzeczy nie ciążowych jak najbardziej się nadaje, poza tym wszystko zależy od rozmiarów brzucha, jak wiemy różnie bywa, niektóre z nas spokojnie przechodzą w zwykłych elastycznych lub większych nie ciążowych ale niektóre brzuchy nie ma szans wcisnąć w zwykłą bluzkę. Jak miesiąc temu przymierzałam bluzki ciążowe to tez namioty mi się wydawały ale mój brzuchal rośnie w tempie ekspresowym i już w większość bluzek się nie mieszczę bo albo za ciasne albo z krótkie i jak tak dalej pójdzie to szybko się będę musiała przeprosić z ciążowymi bluzkami i zapewne będę łączyć zarówno zwykłą odzież jak i odzież ciążową.
Kurtką tez jestem przerażona, na razie wymyśliłam że przerobię trochę mój wstary płaszczyk jesienno wczesno-zimowy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale nawet jeśli się uda to tez na mrozy i tak trzeba będzie coś kupić.
gnagna płaszczyki super.

Byłam dziś przelotem w H&M ale bida na dziale MAMA :/
Za to wykupiłabym połowę kolekcji z Reserved. Choć nie mają typowo ciążowych ubrań to wydaję mi się, że spokojnie można znaleźć coś fajnego dla kobiet z brzuszkiem.

gnagna szary plaszczyk sliczny:tak::tak:ile kosztuje?

szary kosztuje chyba 389 zł. Ten model podobał mi się najbardziej na zdjęciu, ale na żywo wolałam jednak ten beżowy w wersji czarnej. był bardziej elegancki i szczerze powiem, że wolę coś, co jeszcze po ciąży założę, bo to jednak poważniejszy wydatek...

Jak patrzę na ceny płaszczy i kurtek ciążowych to mi włosy na głowie dęba stają... Mam obiecaną od koleżanki dość ciepłą kurtkę, którą nosiła w ciąży ( faktycznie, jest dość szeroka), ale na jakieś wielkie mrozy niestety nie jestem przygotowana...

No właśnie to samo miałam napisać. A najgorsze jest to że będziemy nosić go kilka miesięcy i już nigdy więcej (chyba że któraś z nas powiększy rodzinkę i trafi na zimę akurat) :)
Tak przeglądam te płaszczyki i żadnego znaleźć nie mogę w rozsądnej cenie i marzył mi się czerwony :)

Kupiłam sobie nowe staniczki ale do karmienia jeszcze mieszcze sie w zwykle
Kupiłam oczywuiscie na allegro przesyłam linki. Powiem szczerze ze bardzo fajne i wygodne...ALLES **MAMA CUBANA* biustonosz do karmienia 75 C (2635687737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ALLES *MAMA NEW biustonosz do karmienia 75 C czerń (2675612924) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kupiłam tez sobie spódnicze jeansową ciążowa w C&A byla przecena ze 100 złna 49... kupiłam rowniez kostium kompielowy 2 czesciowy z bluzeczką ale bluzeczka malło praktyczna na basenie ciagle unosi sie do góry...

reklama
Do góry