reklama

Modna MAMA

makunia śliczna sukieneczka, bierzesz cywilny, tak?? ;-) Ja jestem że tak powiem na "świeżo" bo ślub brałam w październiku i jak chcesz wrzuce ci fotke mojej kiecki i dodatków. Wg. mnie pomysł z czerwonymi dodatkami super trafiony. Ja też takie miałam, tzn czerwone paznokcie, świeży goździk we włosach i bukiet z czerwonymi goździkami mimo że sukienka była kremowa :-p

Tak, biorę cywilny :) Jeśli możesz to wrzucaj zdjęcia, chętnie się zainspiruję :-)

reklama
Dziękuję Wam bardzo :) Za 3 dni przekonamy się, jak to wszystko razem będzie wyglądać :-D.

A tymczasem byłam zmuszona wrócić do HappyMum - tym razem po płaszczyk - wybrałam ten Happy mum - Cake violet jacket SALE! głównie ze względu na promocję, ale wygląda naprawdę fajnie :) Choć były takie, które podobały mi się bardziej... no ale...ceny do bani :zawstydzona/y:.

Śliczna sukienka i plaszczyk! Tez brałam ślub cywilny, a teraz jak patrze na moja suknie i na moj brzuch to sobie mysle 'o kurde, jak ja sie w niej miesilam' ;) w kazdym badz razie trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry