reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Modna MAMA

Nie wiem jak w innym mieście, ale faktycznie tutaj w manufakturze ten dział w h&m był malutki. Parę wieszaków.

Anka, to jest na pewno jeden z głównych powodów ;) jak się ma prawie 180cm to raczej na co dzień dziwnie się nosi obcasy. Przynajmniej mnie. Jakoś się nie przyzwyczaiłam i nie noszę. Znaczy bardzo lubię, ale to tylko na imprezy czy inne tego typu okazje. A że ostatnio takowych brak, to i obcasy poszły całkowicie w odstawkę.

reklama
Noelka my kobiety juz tak mamy :-)Szafa pelna a i tak nie ma co zalozyc:-D
Betina, Jotka a nie mozna w Polsce on line kupowac?
Pytam bo ja wlasnie bede zamawiala bo w sklepie nie bylo rozmiaru a w necie maja wiec tak latwiej:tak:
Jotka zazdroszcze ci wzrostu ja chcialabym chociaz 175cm no coz musi mi wystarczyc to co mam czyli 168cm/167 bo pewnie sie juz zdeptalam troche:-D

A do mnie właśnie dotarły zakupione na allegro jeansy ciążowe mama licious, całkiem fajne, choć jeszcze troszkę za duże w pasie. Ale za 1-2 miesiące będą jak znalazł :-). No i cenka bardzo fajna, bo udało mi się upolować je za 15 zł a są w naprawdę dobrym stanie :-):-).

wow makunia super! :)
jutro ruszam z koleżanką na H&M i mam nadzieję, że coś fajnego wyszukam. no i choruję na buty z deichmana z tej nowej kolekcji i tak się biję z myślami - kupić nie kupić. cholerka jak będą mi nogi puchnąć teraz tak jak z Miśkiem to będą leżeć w kącie:-( jutro w sklepie pewnie zadecyduję. najpierw muszę przymierzyć i zobaczyć jak będą na nodze leżeć

i dupa nic nie kupiłam dla siebie. h&m mnie rozczarował bardzo:(((((( spodenki na bardzo szczupłe osoby a bluzeczki na lato same były. myślałam, że do c&a się wybiorę ale się okazało, że jakieś carry tam otworzyli.
ale za to kupiłam dla Synka czapkę na jesień i taki kominek-golfik:-)

Banankowa ja ostatnio w Hund M zrobilam zakupy, byc moze u Was dopiero bedzie ten towar?

Załączniki

• sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 68
  • swetr.jpg
    swetr.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 59
  • bluzeczka.jpg
    bluzeczka.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 67
  • koronka.jpg
    koronka.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 59
reklama
anka26 śłiczne bluzeczki, ale u mnie w h&m ich nie widzialam niestety. niebawem jade do wawy to m oze cos tam upoluje

Do góry