anka26_x_07
Mama Laury :)
betina moze w Polsce dopiero beda te ciuszki. Wiem ze towar w Lidlu zawsze mamy wczesniej niz w Pl. Widze w reklamach bo mam polska telewizje
byc moze z HM tez tak bedzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

, a te które są wyglądają jak szmaty. Kupiłam sobie u nich 3 pary spodni. Z jeansów jestem bardzo zadowolona, musiałam tylko je skrócić. Noszę je i do tej pory nic się nie wydarzyło, chociaż na metce ciemnych rurek było ostrzeżenie, że mogą zabarwiać jasne meble
Napaliłam się na ich zimowy płaszczyk, bo cena niższa niż u konkurencji i przeczytałam, że ma dość dużą zawartość wełny (dziś nie widzę go już na stronie internetowej), ale w rzeczywistości wygląda jakby był z takiej watoliny - cienki i co dziwne - wszystkie były masakrycznie pogniecione ... Zastanawiam się jeszcze nad płaszczami z Happy Mum, chociaż są droższe i mają mniej wełny. Czy któraś z Was w poprzedniej ciąży nosiła ich płaszcze, albo widziała je już na żywo?
W pierwszej ciąży nie miałam tak, a spodnie ciążowe założyłam na sam koniec.
bluzka ma fajny krój ale jest z jakiegoś micropoliestru, a mnie jest niestety w tych wszystkich sztucznych tkaninach zimno ...
wczoraj spotkałam sąsiadkę, która urodziła 10 dni temu i dotarło do mnie, że ten brzuch to tak zaraz po porodzie nie znika i trzeba mieć bluzki, w których da się karmić ...
możecie polecić mi jakieś staniki na ciążę? mój problem polega na tym, że pod biustem mam 70 cm a miseczki przed ciążą D i ciężko znaleźć większe dla tego obwodu. Już w drugim miesiącu zrobiły się za małe i nosiłam 75D, ale teraz one też już nie są wygodne w miseczkach, a pod biustem nadal luźne ... ile te piersi mogą mi jeszcze urosnąć???? nie chcę wydawać majątku na bieliznę, która za dwa miesiące znów będzie za mała![]()