Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiedzcie mi prosze czy zamawialiscie na allegro spodnie ciazowe jesli tak czy moglibyscie mi ewentualnie cos polecic, bo poki co buszujac po centrach handlowych w mojej okolicy nie trafiłam na dresy ciazowe a po domu by sie przydało w czym cieplejszym chodzic
Ja zamówiłam wczoraj spodnie dresowe na allegro, ale ponieważ jeszcze do mnie nie dotarły to nie wiem czy mogę ci polecic czy nie :-)
Ja zamówiłam takie :
SPODNIE CIĄŻOWE DRESOWE ROSNĄCE Z BRZUSZKIEM M (1232507051) - Aukcje internetowe Allegro

Ja kupiłam na Allegro ciaza DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE dresy z PANELEM XL (1206102111) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona. Cieplutkie, mięciutkie i ogólnie ok. Ta aukcja jest zakończona już, ale na pewno sprzedają jeszcze.Powiedzcie mi prosze czy zamawialiscie na allegro spodnie ciazowe jesli tak czy moglibyscie mi ewentualnie cos polecic, bo poki co buszujac po centrach handlowych w mojej okolicy nie trafiłam na dresy ciazowe a po domu by sie przydało w czym cieplejszym chodzic