reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Ja po domku chodzę jeszcze w dresikach welurowych, ale mają dosyć ciasny ściągacz i powoli robią się niewygodne...
Na wyjście poza dom mam ogrodniczki i spodnie dresowe Adidasa mojego męża... Szkoda mi wydać kupę kasy na spodnie dresowe ciążowe, podobno i tak nie zdają egzaminu te pasy. Spodnie mojego męża naciągam na brzuch i jest ok :)

reklama
Ja już powoli zaczynam wyrastać z moich dresowych spodni. Zresztą nie pamiętam kiedy tak długo chodziłam w spodniach. Teraz sobie kupie takie grubsze sukienki, tuniki a pod nie mega grube rajstopy. W moim miasteczku jest bardzo dużo starszych pań co w pasie mają nawet więcej niż ja, więc ze zdobyciem takich rajtuz nie ma problemu.

A mysleliscie na chłodne dni kupic sobie legginsy ciazowe???
Albo jakies cieplejsze skarpetki tylko takie co by nie uciskały noge ??

ja po domku biegam w dresach albo leginsach a czasami w samych majtaskach jak mi sie niechce nic naciagac .. jak pisałam wczesniej mam 2 pary spodni ciązowych i smigam w nich na zmiane po podwórku , czasami leginsy i jakas tunika albo rajstopki i spódnica ( mam jeszcze 1 w którą sie mieszcze w pasie) pare tunik , podkoszulek takich długich jak tuniki a na to jakis sweterek zapinany na guziczki ... w sumie mam jednej bezregawnik sweterkowy i jeden taki grubasny sweter na mrozy :) w kurtkę jeszcze wchodzie wiec mysle ze na jesien mi starczy a na zime mam swoją narciarską ... buty tez kiedys kupiłam jak jechalismy na narty w góry wiec teraz tez mi sie przydadzą :) i to wszystko narazie nic nie planuje w zakupie dla siebie poza bielizną ..

Ja się przyznam, że w spodniach ciążowych jeszcze nie chodzę, tylko w zwykłym dżinsach, które mi z tyłka lecą :-)

A dzisiaj pozwoliłam sobie kupić buciki. Takie, żeby do zimy mieć w czym chodzić

kosztowały tylko 35 zł :-D

i jeszcze czarny golfik za 25 zł

i sweterek na ciuchach za 14 zł :-D

Ja tez myślałam o czymś na płaskim obcasie,moze być taka długość,albo do lydki,moze jutro pojadę z m do janek to coś kupię.Martwi mnie tylko czy dostanę rozmiar,i teraz jest w modzie zamsz i kolor siwy fiolet i granat,a ja bym wolała czarne i nie zamszowe....no moze coś znajdę

reklama
Ja tez myślałam o czymś na płaskim obcasie,moze być taka długość,albo do lydki,moze jutro pojadę z m do janek to coś kupię.Martwi mnie tylko czy dostanę rozmiar,i teraz jest w modzie zamsz i kolor siwy fiolet i granat,a ja bym wolała czarne i nie zamszowe....no moze coś znajdę

No powiem Ci , że tam były też zamszowe i droższe od tych, bo gdzieś za 60 zł
a mi na drogich nie zależy tylko żeby pochodzić teraz bo już w tych potarganych adidasach wyglądałam jak wieśniak

Do góry