ariska
Fanka BB :)
u mnie w szpitalu różnie bo i są 6 jak i 2 i zależy na którą się trafi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi prosze czy zamawialiscie na allegro spodnie ciazowe jesli tak czy moglibyscie mi ewentualnie cos polecic, bo poki co buszujac po centrach handlowych w mojej okolicy nie trafiłam na dresy ciazowe a po domu by sie przydało w czym cieplejszym chodzic
Ja zamówiłam wczoraj spodnie dresowe na allegro, ale ponieważ jeszcze do mnie nie dotarły to nie wiem czy mogę ci polecic czy nie :-)
Ja zamówiłam takie :
SPODNIE CIĄŻOWE DRESOWE ROSNĄCE Z BRZUSZKIEM M (1232507051) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam na Allegro ciaza DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE dresy z PANELEM XL (1206102111) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona. Cieplutkie, mięciutkie i ogólnie ok. Ta aukcja jest zakończona już, ale na pewno sprzedają jeszcze.Powiedzcie mi prosze czy zamawialiscie na allegro spodnie ciazowe jesli tak czy moglibyscie mi ewentualnie cos polecic, bo poki co buszujac po centrach handlowych w mojej okolicy nie trafiłam na dresy ciazowe a po domu by sie przydało w czym cieplejszym chodzic