Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja karmię piersią ale położna kazała mi unikać mleka sojowego właśnie ze względu na to, że może uczulać... Swoją drogą moje dziecko na wszystko co "może uczulać" reaguje kolkami i marudzeniem, a wysypki na pupie dostała po ... marchewce. Sama nie wiem jak to jest z tym uczulaniem
Zdecydowanie uczula, tez przeszliśmy juz na Nutramigen, ale koleżanka miała podobny problem i po dłuzszym stosowaniu mały sie "przyzwyczaił", choć początkowo reagował wysypka. nie wiem czy to możliwe, zeby organizm "zaprzyjaźnił" się z alergenem?
Dziewczyny, to nie jest tak, że mleko sojowe "uczula". Uczula tylko osoby, które są na soję uczulone. Jeżeli jest jakiekolwiek podejrzenie alergii to stosujcie Nutramigen albo Bebilon Pepti.
W ogóle jest coraz więcej dostępnych nowych produktów sojowych, w tym takich dla dzieci (1-3 lat). Poszukajcie w swoich supermarketach. I jeśli dzieciak nie jest na soję uczulony, to się nie uczuli.