reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Nie używałam szablonów.Można je przyleic specjalnymi(pózniej utleniajacymi sie) klejami i wtedy sie nie ruszaja.Nie wiem jak z odrywaniem:no:.
Ja do dzieciaków zamówiłam naklejki,trzeba sie liczyc z tym,że odejda potem razem z farbą

reklama
Wszystko zależy od ściany, jak dobra farba i dobrze zagruntowane, to nie odejdzie :tak: Ja niestety nie doradzę, bo ani nie malowałam od szablonu, ani niczego nie naklejałam :sorry:

dziewczyny wiecie moze jaki się sprawują meble z jyska chciałabym tam kupić komodę do Emilki pokoju i regał ale mam obawy ze to jest słabe i się waham :sorry:

w siebie mam meble black red white i są solidne i może przez to mi się tamto liche wydaje ?

dziewczyny wiecie moze jaki się sprawują meble z jyska chciałabym tam kupić komodę do Emilki pokoju i regał ale mam obawy ze to jest słabe i się waham :sorry:

w siebie mam meble black red white i są solidne i może przez to mi się tamto liche wydaje ?
Ja nie polecam :no: Kupiliśmy kiedyś do Pauliny pokoju dużą szafę dwudrzwiową z suwanymi drzwiami i nadbudówką. Drzwi się ciągle zacinały, z czasem chodziły coraz gorzej, szafa ogólnie wykonana kiepsko.

Rozalka moze akurat trafiła na coś co jej sie psuło w zawisach czy na szynach ale ogólnie ja trafiłam na bardzo solidne mam nie tylko komodę i mam już z 5 lat te meble a nic sie z nimi nie dzieje mogę na nich sie położyć i będą stały jak stoją i na pewno się nie obalą ;-)

jednak tych z jyska nie kupuję :no:niby tanie ale jednak liche siorka mi też odradza boje się też że jak Emilka będzie chciała zerknąć do szuflady to się szuflada wyrwie :zawstydzona/y:a podobno siorce w komodzie na korytarzu wiecznie wypadają i ciągle ją skręca

na pewno są leciutkie i zgrabne ale chyba wolę coś co posłuży dłużej w przejadę się do ikea już upatrzyłam sobie komodę dość dużą i raczej by mi starczyła na Emilki i maluszka ciuszki tylko pytanie co z resztą zrobię pewnie u nas bez zmiany szafy się nie obejdzie :sorry:
a Robert nie chce zmieniać :cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam BWR i wcale nie są jakies bardzo solidne raczej cena i styl zawazyła nad ich kupnem. Na szczescie nie bedzie żal ich za jakis czas wymienic :tak: chociaz jak na razie odpowiadaja mi w 100 % :-)

z jyska kupiła Mysiaz tym że to były mebelki ogrodowe...jakos nam się tu ostatnio nie pokazuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry