marczelitto85
wurcel purcel
No, tak będę musiała zrobić :-/
P.S. Nie moge się napatrzeć na Twoją śliczną córeczkę :-)
dziękuję:-)nie wiem jak się to udało

może będziesz miała narzeczoną dla synka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, tak będę musiała zrobić :-/
P.S. Nie moge się napatrzeć na Twoją śliczną córeczkę :-)
U mnie klaps :-(
Poddałam się, wczoraj mi plakał 4 godziny. Już nie miałam sumienia.
Chyba przemęczę się jeszcze ze 2, 3 miesiące, może wtedy się uda.
Ale trzymam kciuki dziewczyny i wierzę, że Wam się uda :-)
4 GODZINY??? Jakos dziwne to. SMOCZKA POTRZEBUJE MAMA NIE DZIECKO, TYLKO PO TO BY BYLO JEJ LATWIEJ USPIC DZIECKO.
Znajdz jakis inny sposób na wyciszenie gagatka a smoczek przestanie byc istotny!!!
Wiem, ze duzo sie czyta, ze lepiej aby dzidzia zasypiala sama i takie tam inne bzdety...fajnie moc dac dydka i po sprawie. Gagatek zasypie i mamy luz. Ale jakos nie wierze w 4 godzinny placz z braku smoczka.
Potem kupujemy dziecku tv do pokoju aby nam nie przeszkadzało, teraz dajemy smoka aby tez nam nie przeszkadzało!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie klaps :-(
Poddałam się, wczoraj mi plakał 4 godziny. Już nie miałam sumienia.
Chyba przemęczę się jeszcze ze 2, 3 miesiące, może wtedy się uda.
Ale trzymam kciuki dziewczyny i wierzę, że Wam się uda :-)
![]()
u nas też porażka:-( nie mogę patrzeć jak Maja się męczy i płacze:-( też jeszcze trochę poczekam
wiesz to Ty jesteś śmieszna!znalazła się matka co wszystko poświęca dziecku z uśmiechem.to ja w to nie wierze.a i owszem smoczek też JEST dla MATKI żeby mogła w spokoju wypić cholerną kawę.i żyjemy w XXI i żebyś wiedziała że kupują telewizory i każdy ma do tego prawo.i po mimo tej Twojej bulwersacji sama nie raz zrobiłaś coś pozbyłaś się dziecka na chwile żeby posiedzieć w spokoju