reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mój synek wszystko zmienił

gosiula372

Zaciekawiona BB
Dwie kreski na tescie, łzy szczęścia i niepewności co dalej, trwanie wcześniej w wolnym związku w którym przed ciążą nie układało się najlepiej.Pózniej mysli jak to będzie kiedy maleństwo przyjdzie na świat, czy podołam roli matki, dziewieć miesięcy mineło jak chwila patrząc wstecz i wreszcie 29.08.2006 po trudnym dla mnie porodzie przychodzi na świat mój , NAsz syn. Patrzy na mnie swoimi dużymi oczami i teraz wiem że nic piękniejszego nie mogło mnie spotkać.Mój partner spisuje sie w roli ojca, Wiktorek śliczny i zdrowy a ja pelna dumy i szczęscia.
Dziś mój szkrabek ma cztery miesiące i już wiem że nie ma nic piękniejszego, ważniejszego niż bycie matką. Dopiero teraz dla mnie życie nabiera sensu:-)
KOCHAM CIE NAJMOCNIEJ NA SWIECIE WIKTORKU!!!!!!

reklama
Gratulacje, oby Wam wszystkim układało się jak najlepiej. Miłość to tak naprawdę jedyna rzecz w życiu najważniejsza. Szczególnie miłość do dziecka. Życzę Ci wiele radości kiedy będziesz patrzeć, jak Twój synuś rośnie:tak:.

pozdrawiam
nikita

Dziękuje Nikita ! Tobie tez życze dużo dobrego , samych uroków macierzyństwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Życze wszystkiego dobrego Twojej całej rodzince, ja mam nadzieje ze narodziny naszego dzidziusia nie zmienia nas, bo teraz jest wszystko pieknie i cudomnie a boje sie ze po urodzeniu dziecka nie bedziemy mieli dla siebie czasu, oczywiscie jestesmy szczesliwi ze bedziemy rodzicami, tylko wszystko bedzie nowe inne i tego sie troche boimy, ale wierze ze uda nam sie wszystko pogodzic i ze bedziemy szczesliwi juz we trojke:-)

Do góry