reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

cocca super rzeczy dla maluszka :-)
onanana u mnie tak samo mój P nie ma czasu na zakupy dla maluszka na poddaszu siedzi do późnych godzin całą wyprawkę sama muszę kompletować i też dużo rzeczy zamawiam na allegro tylko mojemu mówię co zamawiam i tyle, tylko po wózek pojedziemy razem
też zamawiałam u tego sprzedawcy różne akcesoria również polecam, :tak:

reklama
cocca super rzeczy dla maluszka :-)
onanana u mnie tak samo mój P nie ma czasu na zakupy dla maluszka na poddaszu siedzi do późnych godzin całą wyprawkę sama muszę kompletować i też dużo rzeczy zamawiam na allegro tylko mojemu mówię co zamawiam i tyle, tylko po wózek pojedziemy razem

U mnie identycznie, robię tylko PREZENTACJĘ. Po wózek byliśmy razem i po łóżeczko jedziemy.

1202_2_Zookombinezon.jpg

Taki kombinezon na zimę dla Natana kupiłam na allegro. Firma coccodrillo rozm. 68.
A wy jaki rozmiar kombinezonów na zimę kupujecie???

Sara ja mam fajny z Wójcika rozmiar 68, ale planuję jeszcze zakup rozmiaru 62:tak:Boję się że malutka by mi pływała w 68 na początku bo to jednak duży rozmiar:szok:

Sara kombinezonik śliczny,ale wydaje mi się,ze będzie za duży.Ewentualnie na koniec zimy.Firma cocodrillo ma dość zaniżoną rozmiarówkę (nie wiem czy w dobrą strone myslę,chodzi o to,z erozmiar 68 to będzie porównywalne z 74 ) Ja miałam z cocodrillo ale 74 i było dobry na mojego małego tak powiedzmy od ok 7 m-ca,a koleżanki synek chodził w nim nawet ok roczku.
Trzeba wziąść pod uwagę to,że już w listopadzie będa mrozy i trzeba będzie dzieciaczka grubo ubierać.Nawet na wyjście ze szpitala będzie potrzebny kombinezon.Ja o ile nie dostane od kumpeli,to planuję kupic na 56,z tym,ze mam o tyle dobrą sytuację ,ze na 62 też mam (tzn mam taki 3-6 m-cy) ,ale on na początek napewno będzie za duży.
Cocca super zakupy.Ja tam nie widze,zeby te spodenki babskie były ;-)

Ja mam też taki malutki kombinezon na 0-3m-ca. To bedzie na wyjscie ze szpitala, nie wiadomo kiedy bedzie nastepny spacer wiec na pewno mały z niego szybko wyrośnie. Co do rozm. 62 to przecież nie musi być idealnie dopasowany ponieważ dziecko jeszcze nie chodzi a pod spód trzeba jeszcze coś ciepłego ubrać.
Ale widzę, że większość z was ma rozm. 62.
ps. w tym roku zima była prawie do kwietnia, nie wiadomo co nas w tym roku czeka. Ale mówią że ma przyjść szyyybko - w listopadzie :sorry2:
Trochę się boję tej zimy, nie chciałabym przesiedzieć w domu z dzieckiem do kwietnia :-(

Sara jasne że można ubrac większy, ja bym się tylko obawiało że dzidzia będzie mieć za krótkie nóżki żeby wsadzić je do nogawic i będzie się denerwować bo jej się będą platać tam gdzie ma być dupka i nawet ich nie wyprości.
Ja też mam nadzieje że zima będzie jakaś w miarę bo nie chciałabym z malutka przesiedzieć całej w domu:-( Jak juz musi przyjść wcześnie to niech przyjdzie ale w marcu chcę wiosnę!!

reklama
Donos dotyczacy promocji :tak:

31.08-06.09 promocja w Real
Pieluszki Pamprers 2 x Jumbo Packa (po 94szt) za 84zl, oraz chusteczki Pampers 6pak za 25zl.
Kto chetny niech nie przegapi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry