reklama
Ale w Ikei chyba też maja kilka rodzjów materacyków,więc mozna wybrac jakis fajny.Tak mi sie przynajmniej wydaje .
My mamy piankowy i przy Maćku byl ok nie zamierzam teraz kupowac nowego.
w katalogu pisza ze materace sa z pianki piliuretanowej, wiec nie wiem czy maja inne na stanie. Sama chce zobaczyc w Ikei na te materace bo moze okaza sie komfortowe
Na szczęście łóżeczko można kupić bez materaca, a łóżko dla dziecka za 100zł jak wózek to wydatek rzędu 1000zł to naprawdę spora oszczędność. Wiem, że nie można oszczędzać za bardzo na dziecku, ale jednak dopiero w październiku staniemy samodzielnie na nogi a wcześniej - choćby na wszelki wypadek trzeba będzie wózek i łóżeczko kupić. Z resztą jakbyśmy nagle w październiku mieli wszystko kupować... to ani siły, ani ochoty, ani czasu tak naprawdę 
Właśnie, zapomniałam o becikowym!
szkoda, że w Gdańsku nie przysługuje samorządowe, zawsze trochę grosza by było dodatkowo... ale niestety becikowe jest dawane po urodzinach dziecka, a prawda jest taka, że to przed urodzeniem trzeba najważniejsze rzeczy kupić :<
AniaSm
Fanka BB :)
mam przewijak z wanienką ale wanna jest w nim strasznie mała i użyłam jej może ze dwa razyA swoją drogą, planujecie kupno przewijaka? Bo mnie część osób zachęca, część mówi, że bez sensu, a mamy malutkie mieszkanko i kolejny mebel nie wiem gdzie by się zmieścił, tak naprawdę...

no właśnie mam ten 3 warstwowy i uważam że jest dobry ,mały śpi bez zarzutu i nie wydaje mi się żeby był super twardy , poza tym wiem po sobie że jak śpię na czymś miekkim to mnie potem plecy boląa z tymi materacami to też istny cyrk. Jedni mówią że te 3 warstwowe (pianka-gryka-kokos) są najlepsze inni znowu przed nimi ostrzegają, bo że niby za twarde. Pomieszanie z poplątaniem
U mnie w szafie leży pare ubranek kupionych samodzielnie,narazie rzecz jasna w kolorach neutralnych, pasujących i do chłopaka i dziewczynki, reszta bedzie odziedziczona w spadku
po maleństwach w rodzinie które urodzą się kolejno w maju i czerwcu.
Odkupiłam też leżaczek-bujaczek od koleżanki i lakator bo używała go nie długo.
Wózek też dostałam, stoi w garażu narazie cały porozbierany i gotowy do uprania. Ale nie wiemy jeszcze czy bedziemy go ruszać bo przyjaciółka uparła się ze jako mama chrzestna chce kupić nowy wózek.
Teraz myslimy nad kupnem łóżeczka, ale z tych łóżeczek turystycznych coś w tym stylu ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC De Luxe Plus ARTI delux (1583268736) - Aukcje internetowe Allegro Co na ten temat myślicie?
Odkupiłam też leżaczek-bujaczek od koleżanki i lakator bo używała go nie długo.
Wózek też dostałam, stoi w garażu narazie cały porozbierany i gotowy do uprania. Ale nie wiemy jeszcze czy bedziemy go ruszać bo przyjaciółka uparła się ze jako mama chrzestna chce kupić nowy wózek.
Teraz myslimy nad kupnem łóżeczka, ale z tych łóżeczek turystycznych coś w tym stylu ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC De Luxe Plus ARTI delux (1583268736) - Aukcje internetowe Allegro Co na ten temat myślicie?
AniaSm
Fanka BB :)
mam takie czerwone i jestem zadowolonaTeraz myslimy nad kupnem łóżeczka, ale z tych łóżeczek turystycznych coś w tym stylu ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC De Luxe Plus ARTI delux (1583268736) - Aukcje internetowe Allegro Co na ten temat myślicie?
a z tymi materacami to też istny cyrk. Jedni mówią że te 3 warstwowe (pianka-gryka-kokos) są najlepsze inni znowu przed nimi ostrzegają, bo że niby za twarde. Pomieszanie z poplątaniem
Ja miałam taki przy pierwszym dziecku i byłam bardzo zadowolona.
reklama
ponko rozejrzyj sie tez za zasilkiem rodzinnym jesli wasz dochód nie przekracza 504zl na osobe w rodzinie to bedzie Wam przyslugiwal kolejny 1000zl na dziecko i co miesiecznie troche grosza - 48 zl albo 68zl nie wiem jak jest w tym roku.
Chcialam poprosić o zdanie mam które już używały takich laktatorów jak te
Canpol Laktator, ręczny, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Canpol Laktator Premium, 55/300, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Bo nie wiem czy takie z popmką jak w pierwszym linku sa wygodne w uzyciu? A jesli nie to czy moze taki jak ten z drugiego linku? Będę wdzieczna za każdą informacje.
Przy Maćku używalam taki
Medela, odciągacz pokarmu, Lactaset, pojedynczy, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
i myślalam że mi rece poodpadają od tego ciągniecia, wiec wolalabym cos wygodniejszego.
Chcialam poprosić o zdanie mam które już używały takich laktatorów jak te
Canpol Laktator, ręczny, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Canpol Laktator Premium, 55/300, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Bo nie wiem czy takie z popmką jak w pierwszym linku sa wygodne w uzyciu? A jesli nie to czy moze taki jak ten z drugiego linku? Będę wdzieczna za każdą informacje.
Przy Maćku używalam taki
Medela, odciągacz pokarmu, Lactaset, pojedynczy, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
i myślalam że mi rece poodpadają od tego ciągniecia, wiec wolalabym cos wygodniejszego.