Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie , zimą chusta ciężko. Nie mam pojęcia dlaczego niektóre dzieciaki tak się bronią od wózka. Trzeba jakoś to przeboleć heheNo ja bardzo bym chciała spacerować, żeby nie siedzieć cały czas w domu.. koleżanka polecała mi chusty, ale chyba na wiosnę się skuszę, teraz w kurtce, dziecko naubierane i chusta, chyba bym nie dała rady, a w wózku byłoby wygodnie i cieplutko. No nic, jak wstanie zrobię kolejne podejście..
Jak jest ubrane... nie wiem może je za grubo ubieram i jest mu ciasno? Ale raczej nie powinno, bo mamy wygodny wózek.Reaguje tak za każdym razem gdy wkładasz do wózka (tak domowo jak do łóżeczka też czy tylko gdy ubrane już na spacer)?
jejku, ale superNiekoniecznie trzeba ubierać dziecko pod chustę, wystarczy większą bluzę zapinaną czy kurtkę na siebie i dziecko lub opcję dla dwojga, choć to trochę większa inwestycja, ale jeśli podpasuje Wam ta opcja to naprawdę warto, używanych też dużo, zawsze troszkę taniej. Ja inaczej starszaka do przedszkola nie odprowadzę i nie zabiorę, polecam [emoji6] tu bluza i kurtka greyse, mają opcję z przodu i z tyłu, z kapturem i bezZobacz załącznik 936885Zobacz załącznik 936888Zobacz załącznik 936889Zobacz załącznik 936890Zobacz załącznik 936891
Zrobię tak jak mówiszMoże niewygodnie? Większość dzieci nie lubi ubierania w zimowe kombinezony i czapki. Weź go na spacer po jedzeniu, jak będzie szykować się na drzemke.