marczelitto85
wurcel purcel
P.S.
widzę że maluszek ma już 3m.wiec jak by był problem z kupką możesz zacząć dawać jabłuszko.oczywiście nie całe od razu
a dla smaczku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeżeli ta z torebki to od 1dnia a ta np. z Hipp w granulkach to od 1miesiąca.ale ja bardziej polecam tą z torebki sam wywarek nie słodzony.na początku ciężko wchodziA ja mam pytanie dotyczące herbatki koperkowej. Od którego miesiąca się ją podaje?
to zalezy jak Twój dzidziuś na nia zareaguje bo raz taka herbatka pomaga w bączkach i kolkach a raz po prostu wręcz szkodzi i nasila to.musisz poobserwować maluszka i wtedy zadecydujesz.dawaj raz do pićku wodę samą przegotowaną a raz herbatkę z kopru czy nawet rumianku(tylko rumianku nie parz tak jak piszą na opakowaniu ze 10min. a chwilkę.zanurz kilka razy torebkę we wrzątku i ostudź)I taka herbatkę podaję się raz w ciągu dnia czy po każdym karmieniu.
Czasem jak sobie pomyśle ile ja jeszcze muszę się dowiedzieć to mnie to przeraza
Dziękuję bardzo za pomoc