Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny co teraz czytacie? Nudzi mi się przeogromnie. Obejrzałam już chyba wszystkie seriale Przeczytałam sporo książek( mój narzeczony ma już dość biblioteki ). Niestety jestem na etapie - nie wiem co pożyczyć, nie wiem na co mam ochotę. Poradźcie proszę.
Wlasnie przerobilam "chuć" Andrzeja Depko i Ewy Wanat. Do tego 'prezenty' czyli "pomocy jestem tatą" Leszek K. Talko, "Macierzyństwo NON-FICTION, relacja z przewrotu domowego" Joanna Woźniczko-Czeczott
od czwartku zabralam sie za trylogie E.L. James dotyczaca nijakiego pana Greya. strasznie wciaga. wlasnie skonczylam calosc. mam w pdf, jak ktoras mamusia chetna to sie podziele....
Ja jestem w trakcie kolejnej książki Charlotte Link - "Ostatni ślad", bardzo mnie wciągnęła. Wcześniej skończyłam całą sagę Camilli Lackberg - POLECAM!
Z trochę z innej beczki, byłam wczoraj w kinie na "Drogówce" Wojtka Smarzowskiego, świetny film.
ją właśnie skończyłam najnowszą ase larsson, bardzo lubię jej kryminały. na półce mam teraz do wyboru ostatnia część greya albo karalnych jo nesbo. z greyem poczekamy chyba jak mąż wróci..
królowa ją na drogówke idę w śr
a ostatnio byłam na nedznikach - polecam