• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

może cos o nas?

A mogla bys jeszcze raz ta fotke wstawic na watku z brzuszkami??? Co ty chcesz? Twoj brzusio sie bardzo ladnie odznacza!! Jakbys przytyla 10 kg jak ja to mowilabys inaczej! ;D ;D
Ale wstaw ta fotke w galerii brzuszkow tak zeby inne dziewczyny tez mogly poogladac! I zobaczysz ze jak najbardziej kwalifikuje sie do pokazywania!!!

reklama
Iwona,tej Irlandii to Ci tak zdrowo zazdroszcze.Moja chrzestna mieszka w Irlandii i dla mnie to piękny kraj.Zawsze lubie oglądać zdjecia jak przyjedzie..

...narazie za wiele nie widziałam...jedyne co mogę powiedziec to to ,że miasteczko w którym mieszkam jest urocze...wszystko jest takie male..i zadbane:):)sliczne widoki do tego...nio i morze....jak juz dzidzia sie urodzi..napewno wybierzemy sie na zwiedzanie naszego nowego kraju:)

A co do mojego Michała...to moze faktycznie ma dosc oryginalną urode:):)..ale jest 100 % Polakiem-Krakowiakiem..chyba babcie ma Francuskę...ale to chyba nieistotne:):) ;D

reklama
a kuku ( zdjecia twarzy z brzuszkowej serii )

Załączniki

• DSC02541smb.jpg
    DSC02541smb.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC02539smb.jpg
    DSC02539smb.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 108

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry