Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ewan-Augustowianka witaj serdecznie i GRATULUJE!!! jest nas tu troszkę wiecej koło 30-stki ja skończyłam 31 poza tym my kobietki zawsze mamy 18naście ;D buzialeeee
Nie jest to moja pierwsza ciąża chociaz przerwa jak widac na suwaczkach długaaaaaa prawie 8 lat czuje się dobrze i dokucza mi tylko i wyłącznie senność bo ciągle mogłabym spać i spać ;D pomijając paskudne przeziębienie a raczej zapalenie gardła ktore mnie dopadło...dochodzę już do siebie i czuje się coraz lepiej i zeby nie to, to można mówić że czuje się bosko
współczuję z tym gardłem, jesteś za mną 3 tygodnie z terminem, ja już jestem po USG-widziała bobaska i jego serduszko-niesamowite, tatusiowi oczka się zaszkliły. Robiłaś USG?
tak robiłam nawet wkleilam na forum Kruszynkę było jeszcze bardzo wcześnie ale serduszko już biło i mieliśmy wiele radości ;D teraz mam zrobić koło 12 tygodnia i szczerze to nie mogę się doczekać : bo po tej chorobie to strachu troszkę mam...no ale jestem dobrej myśli ;D szkliły się oczka tatusiowi z wrażenia bo to takie cudne z tymi terminami to biorę poprawkę, córcię urodziłam 3 tygodnie po terminie za to synka 2 tygonie przed terminem to teraz wypada wycelować w środek ;D