reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

może cos o nas?

reklama
Ewan-Augustowianka napewno nie przesadzę z ilością usg i napewno dam znac jak będe już po :) żałuję tylko że nie ma tu 3D lub 4D o ile dobrze to nazwałam  ;) jestem z okolic Kielc czyli świętokrzyskie  :)  Marthusiu GRATULUJE!!! jejku leżcie Dziewczyny jak lekarz kazał mam nadzieję że wszystko przejdzie jak ręką odjął  :) MUSI!!buziaczkiiii

słuchajcie babeczki-zastanawiałyście się nad wózkiem-wiem, że to bardzo wcześnie ale jak nasze dzieci urodzą się latem to jaki wózek wybierzecie-taki z doczepianym fotelikiem i bobaska na słoneczko czy może gondola?

leze, leze..praktycznie caly czas.

a co do wozka to jeszcze nie myslalam, ale pewnie poogladam sobie w necie jakies wozeczki, zobacze opisy i na cos sie zdecyduje. a do wozkow to w ogole proponuje jakis osobny watek, bo ten temat pewnie bedzie cieszyl sie duzym zainteresowaniem przez cala ciazy:)w koncu to odpowiedzialny wybor ;)

Marthusia masz rację, tylko na ogólnym w wózkach to było dość ogólnie, mnie interesują lipcowe mamusie bo będziemy miały dzieci w ciepłym okresie, stąd pytanie czy głęboki czy wielofunkcyjny

ale ja myslalam o naszym watku lipcowym, zeby bylo osobno o wozkach:)i taki watek juz zalozylam, juz niedlugo mamuski sie pewnie wypowiedza na jaki wozek sie decyduja.

reklama
Do góry