reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

może cos o nas?

reklama
teraz to ja mam zamiar sie w koncu wyspac, jestem juz taka zmeczona, ze jak sie poloze to chyba 2 dni przespie:)

Stasia-najstarsza?! babeczki-ja mam 32 lata i to mój pierwszy bobasek-czuję się jak senior rodu przy Was!

Ewan-Augustowianka witaj serdecznie i GRATULUJE!!! jest nas tu troszkę wiecej koło 30-stki  ;) ja skończyłam 31  :) poza tym my kobietki zawsze mamy 18naście  ;D buzialeeee  :)

faktycznie-zawsze mamy 18-stkę!
a jak Wy 30-stki się czujecie z pierwszym dzidziusiem-w porządku czy z sensacjami?

Nie jest to moja pierwsza ciąża chociaz przerwa jak widac na suwaczkach długaaaaaa  ;) prawie 8 lat  ;) czuje się dobrze i dokucza mi tylko i wyłącznie senność bo ciągle mogłabym spać i spać  ;D pomijając paskudne przeziębienie a raczej zapalenie gardła ktore mnie dopadło...dochodzę już do siebie i czuje się coraz lepiej  :) i zeby nie to, to można mówić że czuje się bosko  :)

współczuję z tym gardłem, jesteś za mną 3 tygodnie z terminem, ja już jestem po USG-widziała bobaska i jego serduszko-niesamowite, tatusiowi oczka się zaszkliły. Robiłaś USG?

reklama
tak robiłam  :) nawet wkleilam na forum Kruszynkę  ;) było jeszcze bardzo wcześnie ale serduszko już biło i mieliśmy wiele radości  ;D teraz mam zrobić koło 12 tygodnia i szczerze to nie mogę się doczekać   ::) bo po tej chorobie  to strachu troszkę mam...no ale jestem dobrej myśli  ;D szkliły  się oczka tatusiowi z wrażenia bo to takie cudne  :) z tymi terminami to biorę poprawkę, córcię urodziłam 3 tygodnie po terminie za to synka 2 tygonie przed terminem  ;) to teraz wypada wycelować w środek  ;D

Do góry