reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

możliwa ciąża lub jej brak

hejka, wiem, że mnie pewnie wyśmiejecie, ale jestem zmartwiona :((((((

Boję się, że chłopak dotknął penisa i miał tam prejakulat i od razu robił mi palcówkę. Rozmawiałam z nim, i on wyklucza taka sytuacje, że dotykał swojego penisa i potem przeszedł do palcówki, też mówił, że jak dotknął nawet swojego penisa to nie robił potem nic tą ręka, co go dotykał.

Spóźnia mi się okres 12 dni.. Byłam od 18 września chora, w sumie niedawno się wyleczyłam, ale kaszle sporadycznie. Mam dużo stresu. Teraz przed okresem miałam dwa loty.

15-18 września miałam plamienia, wtedy niby występowała u mnie owulacja, jednak dziś w 12 dniu spóźnienia okresu śluz też przypomina owulacyjny. Dodatkowo w tym terminie miałam wyjazd za granicą.

Nie uprawiałam stosunku seksualnego.

W ostaniach dniach bardzo bolały mnie piersi i schizuje się, że mogę być w ciąży :((( test dopiero będę mogła zrobić w Piątek

dodam że dużo stresu mam w ostatnim czasie

reklama
No to albo spóźnia Ci się 12 dni albo mialaś owulację 18.09, bo to się tak z leksza wyklucza. Oznaczałoby, że od owulacji do końca cyklu masz 6 dni, a to nierealne.

No i nie, od dotykania penisa ręką nie zachodzi się w ciążę.

reklama
Do góry