• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

mozliwa ciąża pomocy

Co do palenia to gratuluje dziewczynom które odrzuca od palenia ale to nie jest takie oczywiste, ja akurat pale 4-5 papierosów dzienie.

koleżance raczej nie chodziło o to czy Cie odrzuca od palenia i czy to może być objaw ciąży, ale o zdrowie maleństwa... normalnie szlag mnie trafia jak widzę palące ciężarówki, albo matki wydmu****ące dym z papieroska prosto do wózka :baffled:

reklama
koleżance raczej nie chodziło o to czy Cie odrzuca od palenia i czy to może być objaw ciąży, ale o zdrowie maleństwa... normalnie szlag mnie trafia jak widzę palące ciężarówki, albo matki wydmu****ące dym z papieroska prosto do wózka :baffled:

Zgadzam się. Ja rzuciłam palenie natychmiast jak tylko dowiedziałam się o ciąży i nie wrócę już do tego paskudnego nałogu. Nigdy nie zrozumiem matek, które trują swoje dzieci w łonie. Zdrowie dziecka jest najważniejsze i należy pomyśleć o nim i jego rozwoju.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry