witam :-)
Nickie cieszę się, że wszytko ok. Ja też miałam zatkany kanalik i stan zapalny

bolało jak cholera - aż ręką nie mogłam ruszać :-(
No to teraz ja, bo chyba zostałam niezrozumiana -
ja bardzo się cieszę, że mam moich chłopaków!!! bardzo ich kocham i są całym moim światem, jednak gdybym miała wybierać, to wolałabym większą różnicę między chłopcami, bo przez zmęczenie nerwy, szpitale - nie mogłam się cieszyć "maleńkością" Olka. Jednak jest jak jest i nie żałuję:-)
na-tuska Olusiowi wczoraj też leciała krew z noska - tzn, wyciągnęłam mu Fridą razem ze smarkiem :-(
ja od urodzenia (mojego i chłopców ;-)) zawsze stosowałam oryginalne Pampersy, ale Mąż ostatnio kupił w jakiejś mega promocji Huggiesy i też są ok
zazdroszczę działki ;-) my latem jeździmy na naszą ziemię, gdzie kiedyś ma stanąć nasz domek, ale to trzeba samochodem...
rusałko u nas karmienie Olka wyglądało identycznie ;-) Maks szału dostawał jak Olek wisiał 40 min przy cycku, więc odciągałam i Tatuś karmił, a Mamusia dla Maksia :-) i wszyscy szczęśliwi ;-)
Marto ja też polecam PP Duette SW - na każdy teren, na każdą pogodę!!! koleżanka ma Emmaljungę, ale bardzo ciasny ten wózek - moje lapsy by się nie zmieściły

no i myśmy wózek kupili przed urodzeniem Olka, bo jechaliśmy po niego jakieś 70km
Emilio jeżeli wrócę do pracy, to moja wypłata tez będzie szła na przedszkole, ale uważam, że i tak warto :-) jak widzę, jak Maksio fajnie się rozwinął dzięki przedszkolu, jak się cieszy każdego ranka, jak w podskokach biegnie, to wiem, że decyzja o przedszkolu była dobrą decyzją :-) Oluś też pójdzie jak będzie miał 2,5 roku. I tak bardzo długo siedzę z nimi w domu, mieli mnie każdego dnia, nigdy nikomu ich nie podrzucałam, więc już czas na kontakt z innymi, na odcięcie się od Mamy ;-)
graz oczywiście, że cenowo Dady różnią się od innych, ale są mnie wydajne, więc idzie ich więcej - przy najmniej w naszym wypadku. Np Pampersów zużywamy dziennie ok. 10 (na dwóch), a Dady szło ok 16... Przeciekały i jak chłopcy troszkę więcej napisiali, to Dada "zbijała się w kulę"