Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Jak dla mnie to bardzo drogo.
.
. Bo muszę troszeczkę odsapnąć.
.Co do tortu to zawsze sama piekłam, tym razem miałam mało czasu i kupiłam gotowe spody i gotową masę w proszku do ucierania z masłem ;-) Masę marcepanową do dekoracji robiłam sama, misia lepiłam sama i wykończenie też sama :-)na-tuska
Tosiaczek torcik śliczny i smakowicie wygląda, sama robiłaś??
mój A miał nawet zabieg na krzywą przegrodę, ale gó*** dało :/ jutro idzie laryngologa, bo nerwowo się wykończę z tym chrapaniem. Do spania muszę mieć zupełną ciszę, a tu młody chrapie, bo nos zapchany i jeszcze stary nad uchemmaks_olo mój tez kiedyś chrapał, ale mu przeszło :-)
U nas identyczne zachowania spowodowało pójście do przedszkola... Maks zaczął się budzić w nocy, stał się agresywny, nie słucha, robi na złość... Też poświęcam mu bardzo dużo czasu, ale to taki etap i musimy dać radęA do nie dawna Adam przesypiał całe noce, myślę że moja ciąża a teraz nowy pasażer w domu, powodują kłopoty ze snem. Widzę też że Adam jest bardziej agresywny w zabawie i nie słucha zupełnie co do niego mówimy, psoci na potęgę a wszystko z uśmiechem na buziaku. A tak bardzo się staramy żeby dać mu maksymalnie dużo czasu i naszej uwagi. A może to już bunt dwulatka? Heheh nie ma wyjścia trzeba przetrwać. Dziś odmówił wejścia do basenu, a jeszcze tydzień temu doczekać się nie mógł kiedy pójdzie z Tatą na basen i bardzo lubił się pluskać.
Daniel ma ze 1-2 pobudki (ale to o niebo lepiej bo miewal wczensiej z 4-5, takze spada ich ilosc wiec niedlugo pewnie cale bedzie przesypial) a Co do Mikusia to różnie, zazwyczaj ma 2 ale jak cos go boli itd to jest czesciej...