Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
)przed zajściem w moją ciążę, nawet sporo zarabialiśmy, ale na papierku było napisane pół etatu najniższej krajowej.
(kpiny normalnie), a zapitalał jakieś 14 godzin dziennie U nas było tak: 1000zł becikowe podstawowe, 1000zł od Prezydenta Miasta, bo dochód na osobę nie przekracza 504zł; 500zł, bo dochód wyniósł za pierwszym jakieś 270zł, a za drugim 340złmaks_olo napisz, jeśli to nie jest zbyt prywatne pytanie oczywiście, skąd becikowego 2500 zł na każde dziecko? A nie 1000 zł? NIe wiedziałam, że becikowego może być różna wartość, myślałam, że to ten tysiak i koniec.
) i obserwować, bo może to dopiero początek czegoś (np. skazy białkowej niestety). I tak sobie myślę, że gdyby pani doktor, u której byliśmy dzień wcześniej na szczepieniu, choć spojrzała na tą wysypkę, to może też doszłaby do tych samych wniosków. Kolejny raz nie jestem z niej zadowolona i dlatego chodzimy do niej tylko na szczepienia.