graz, ale ja nie napisałam, że boisz się dyskusji ;-) chodziło mi o to, że ogólnie wiele tematów jest kontrowersyjnych i na wszystko jest wiele teorii, ale kulturalna wymiana zdań, to jest to ;-)
a łóżko pewnie będzie kosztowało jakieś 2.000zł... bez materacy...
mamaola, ja też bym chciała, żeby rozkładało się na dwa, ale w sumie, to nie mamy miejsca na dwa
a jaki Black ma opis na gg?, bo na NK nie jest zły...
Emilia bardzo współczuję!!!! 3mam kciuki, aby już wszystko ok było...
a podpisałaś ten papier o wyjściu na żądanie? bo jak ja urodziłam i pojawiały się komplikacje i leżałam tydzień, to też już zaczęli coś do mnie mówić, że mam się wypisać na własne żądanie, ale wyśmiałam ich i popukałam się w głowę!!! bo gdybym wyszła i coś się ze mną działo, to nie musieliby mi już pomóc...
a powiedz mi jak to zrobiłaś, że Natalka nie wychodzi Ci z łóżka? bo gdybym ja wsadziła Olka do łóżka bez ograniczeń, to zwyczajnie nie poszedłby spać...
Mnie chyba przeziębienie łapie, bo kicham jak szalona i gardło boli :-(
Kupiłam dziś w TESCO kaszki BoboVita z promocji "3 za 2", czyli za jedną kaszkę zapłaciłam 4,66zł :-)
Dziewczyny mam pytanie!!! ;-)
co dajecie swoim dzieciakom na kolację? Pytam o takie dzieciaczki, które mają już skończony rok...
Moi chłopcy, to tak jakby kolacji nie jedli... wypijają po 230ml mleka i tyle... wszędzie piszą o kanapkach i mleku, ale skoro się nie budzą z głodu, to chyba im wystarcza?