Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a szkoda 

. Choć wolałabym od 9 do 9 bo lato idzie...
podziwiam Cię!!! i 3mam kciuki, abyś dalej tyle siły miała 

ale musiałabys wysłac mi poczta... ? Dobra po pierwsze dawaj foty, i pisz ile bys chciala za niego, bo moje fundusze tez ukrócone... ;]
U mnie podobnie z Olkiem, także pocieszam, że nie jesteś samaTeraz Kacper płacze na sam jego widok, ale moje dziecko starsze to ostatnio ma jakiś problem. Nawet kąpiel przestała mu się podobać. A już o badaniu nie wspomnę.
mi zdarzyło się kupować buty bez mierzenia i na szczęście zawsze trafiłamMAKS_OLO SUPER sandałki sama bym takie chciała dla mojego łobuziaka ......oststanio kupilismy mu adidasy pojechalismy sami bo z nim nie ma mowy o przymierzaniu( jak byliśmy z nim to zanim zdjełam but z półki koleżki już nie było w sklepie) no i kupilismy za duże kurcze no nie wiem jakim cudem mierzyłam stopę mierzyłam buta w sklepie a teraz mi się w tych za dużych buciorach przewraca kurcze trzeba schowac na jesień
3mam kciuki za zdrówko Daniela (piękne imię, jak mój bratmaks olo kurcze ja teraz szkukam łóżeczka turystycznegoale musiałabys wysłac mi poczta... ? Dobra po pierwsze dawaj foty, i pisz ile bys chciala za niego, bo moje fundusze tez ukrócone... ;]