Witam:-)
Dzisiaj u nas naprawdę kiepska pogoda zimno, wieje i pada na przemian także raczej nici ze spaceru bo dzieciaki dopiero co powychodzili z przeziębienia.......
Kurcze odkąd przestali u nas grzać to w domu przy tych niskich temperaturach jest na prawdę nie przyjemnie . Dzieci ubieram tak ciepło jak przez całą zimę ich tak nie ubierałam

. Sama chodzę po domu w ciepłych swetrach .........
Dziś moja córa urządziła mi pobudkę o 5-tej rano i nawet mowy nie było o tym żeby jeszcze trochę pospała . Kurcze ja tylko mam nadzieję ,że jej to nie wejdzie w krew.......:-(
Na tuska dziękuję za radę co do maści , dobrze wiedzieć i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z twojego doświadczenia:-). Tak na początek mam pierwsze pytanko co wprowadziłaś nowego małej na samym początku oprócz kaszki , bo ja to się normalnie boję żeby jej krzywdy nie zrobić.......
Maks olo cudownych masz synków , teraz to wyglądają jak blizniaki .
Boże jak ja bym chciała żeby moje już były takie duże :-), a Maksiu wygląda super przystojnie w okularkach:-)
Agato wczoraj wieczorem moje też naraz urządziły koncert . Czasami w takich chwilach mam ochotę założyć buty i wyjść ale sama na bardzo długi spacer. Niestety marzenie ściętej głowy, więc zagryzam zęby i trwam:-)
Nickie z tego co piszesz ten klub maluszka to jakaś lipa masz rację ,że nie zostawisz tam synka....
Emilio udanej zabawy na spacerku życzę i żeby pogoda dopisała:-)
Liza masz super dzieciaczki:-)