Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ciotki z dołu córka też się przez nią kąpać nie chciała, bo myślała, że ją wciągnie 

. A teraz jest brak drzemek lub chwilowa drzemka na dworze w wózku, ale trwa ona 30 min 

, a wtedy to sobie kupicie samochód jaki będziecie chcieć 
. Bo na pewno się uda 
, na pocieszenie, moje też tak robią

. 

, podobno jestem łagodniejsza po niej 

.
.
. Mąż chyba padnie jak mu powiem ile kaski mi potrzeba 

niemal ze stanow lekawych chlopak sie nabawil(zartuje)

jeżeli chodzi o książki to ostatnio "pochłonęłam" w dwa wieczory "12xsmierć".super,na prawdę polecam.ja lubię książki na faktach pisane w formie pamiętnika.ta właśnie taka jest.

i bez niech nie widze zycia
jedna nam sie popsula i musimy dokupic 
myślałam dokładnie tak ja Ty – niech już urodzę... a potem chciałam, aby Olek z powrotem wskoczył do brzuchawiem,ze bedzie ostra jazda z dwójką,ale chce,zeby się to już zaczelo bo teraz tez wcale mi nie jest lekko biegając za kubą z brzuchem.dotarła do mnie chusta.zamotałam ją na pluszaku i bardzo mi się ta zabawa spodobala.szkoda,ze na kubie tego nie wybrobowalam jak byl malutki.dotychczas watpiłam w takie zabiegi,ale kto wie...moze sprawdzi mi sie plan:starszy w wozku,młodszy w chuście?próbowala ktoras?a jak nie to sprzedam zdobycz i juz
aga-ja także szczepiłam młodego skojarzonymi(hexa i pneumo).nie zaszczepiłam go tylko na rota,ale to ze swojej glupoty(po prostu za późno sie obudzilam).młodszego na pewno na rota tez zaszczepie.
my mieszkamy w bloku i było tak zimno, że włączyli ogrzewanie!!!!cieszę, że mieszkamy w domku i mamy własne ogrzewanie. Włączam piec i jest cieplutko. Myśmy dwa dni temu uruchomili znowu centralne. Ale załącza się tylko w nocy.
maks_oloJak idzie rozkręcanie interesu?? Kiedy planujecie otworzyć??
do tego Natalka zachwycona przejażdżką autobusem.
chciałam ostatnio wypożyczyć, ale nie był dostępny :/ ja zaczęłam czytać dopiero jakiś czas temu, bo wcześniej przy chłopakach nie miałam na to siły. A teraz dużo bawią się ze sobą, Maks w przedszkolu, więc nie padam już o 19...jak roksana byla mal to pochlonelam cobena niewinny bylam zachwycona ogolnie coben mi pasuje teraz zwyczajnie nie mam czasu niestety.
ty chudzinka jestes drobna jak nie wiem moze posluchaj meza i z deczko przytyj![]()
dzięki – zapisałam na moją listęjeżeli chodzi o książki to ostatnio "pochłonęłam" w dwa wieczory "12xsmierć".super,na prawdę polecam.ja lubię książki na faktach pisane w formie pamiętnika.ta właśnie taka jest.
Hehe też ostatnio przeczytałam jakąś pozycję Nory i myślę to samo co TyJuż parę lat zaczytuję się w Norze Roberts, ale ona pisze takie babskie książki tzn. sensacja połączona z romansem. Dobrze się to czyta, lekkie, łatwe i przyjemne. Nic ambitnego.
my wywołujemy u naszego znajomego w Kościerzynie – za 300zdjęc w różnych formatach zapłaciliśmy 180zł, więc uważam, że cena dobraMaks_olo, dobry pomysł z tym wywołaniem.... a macie jakies takie stronki gdzie sie zdjecia wywołuje tanio? ;-) zbiore najfajniejsze zdjecia i moze wywolam troszke ;-)