Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale na razie jeszcze nic się nie dzieje więc zaraz zmykamy na spacerek. a na weekend też mam plany spacerowe więc mam nadzieję ze cudna pogoda z wczoraj się utrzyma!
u nas też był taki etap że musiała czuć mnie przy sobie inaczej ryk, ale samo przeszło, więc mam nadzieję że i u Ciebie szybko samo przejdzie!
a teraz chodzi taka mala "baba" i pyskuje:-)

STO LAT dla Roksany!
)no ale cóż-przed ołtarzem się przyęgało,więc trza się poświęcić.i tak chłop dzielnie wytrzymuje

Nie jesteś jedyna. Miałam takie same myśli i pewnie każda mama, która daje dziecię do żłobka, przedszkola.... Też się martwiłam o picie, bo synek dużo pije, o zmianę pampków, czy Panie są odpowiednie itd... Będzie dobrze!!!! Uważam, że przedszkolanką zostaje się z powołaniaNIE WYOBRAŻAM SOBIE GO TAM ZOSTAWIC I JUZ!na samą myśl chce mi sie ryczec!najwieksze obawy mam o to,ze go tam bachorki zmaltretuja (włosy wyrwą,ucho wyciągną,guza nabiją itd)-on z tych spokojniejszych sztuk i raczej się nie obroni.a i ze babki pampersa na czas nie zmienią i pić nie dadzą (młody duzo pije).wiem,wiem głupia jestem.mój M caly czas mnie przekonuje,ze kuba sobie poradzi.mi sie wydaje,ze on jeszcze taki malutki i tylko mama jet w stanie go zaspokoic
chyba jednak lepiej,zeby juz wczesniej sie z nim zapoznal nie?
Brawo dla Natalki, ze taka dzielnaWyniki moczu złe, ale się nie stresuję, jutro powtórka i wynik wpiątek.
Na bilansie dobrze, Natalka waga i wzrost na 75 centylu, panie w szoku pytały czy na pewno ma 2 lata. Siadła sobie obok lekarki do badania sama. Poszła na wagę, zmierzyć się. Pogadała![]()
miałam tę samą zasadę – czas kiedy Olek spał – poświęcałam całkowicie Maksiowi – nie było zazdrości, bicia, niechęci....ja mialam zasade mlody szedl spac,nie wazne, ze padalam na twarz, bralam ksiazeczke, i ogladalysmy obrazki, czy wyglupialysmy sie,poprostu... staralam sie jak to tylko mozliwe poswiecac roksanie jak najwiecej czasu,
miałam to samo!!!! nawet jak już chodził, to nie mogłam spać po nocach, bo wyobrażałam sobie Bóg wie coa zapomniałam dodać,że do 2 w nocy nie mogłam zasnąć głupia przez ten żłobek!!!!!![]()
Buhahaha dobre z tą powinnościąJak już pisałam M ma dziś urodziny i chyba trzeba będzie późnym wieczorem swą powinność odbębnić!nie cieszy mnie to gdyż libido mam zerooooowe (w tej ciąży jak i w poprzedniej)no ale cóż-przed ołtarzem się przyęgało,więc trza się poświęcić.i tak chłop dzielnie wytrzymuje
![]()