Julisia
Fanka BB :)
mamaola zdrówka dla dzieciaczków i dużo siły dla Ciebie!
Nicki
dla bratowej szlag by mnie trafił i powiedziałabym jej coś. a ona ma dzieci? jeśli tak to pewnie są najgrzeczniejsze na świecie ?
ale cieszę się że pomimo takch typów wyjazd się udał. a nos męża upss!
Dominika tak jak piszesz siebie spakować to nie problem ale cała rodzinka ech a do tego mój jeszcze ma pretensje że za duzo tego wszystkiego biorę, ale przy dzieciach to nigdy nie wiadomo co się wydarzy i zapas trzeba mieć.
prawie podwójna mama każdy dzień się liczy więc trzymaj się trzymaj!
ja zaczynam myśleć o prezentach na święta bo trochę tego będzie a nie chcę zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę
Nicki
dla bratowej szlag by mnie trafił i powiedziałabym jej coś. a ona ma dzieci? jeśli tak to pewnie są najgrzeczniejsze na świecie ?
ale cieszę się że pomimo takch typów wyjazd się udał. a nos męża upss!
Dominika tak jak piszesz siebie spakować to nie problem ale cała rodzinka ech a do tego mój jeszcze ma pretensje że za duzo tego wszystkiego biorę, ale przy dzieciach to nigdy nie wiadomo co się wydarzy i zapas trzeba mieć.
prawie podwójna mama każdy dzień się liczy więc trzymaj się trzymaj!
ja zaczynam myśleć o prezentach na święta bo trochę tego będzie a nie chcę zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę

Wykrzyczalam mu,ze gó...o wie o wych.dzieci i mozemy go w ogole nie odwiedzać ani on nas.
(i pewnie już dostał ;-))
... jakby się dało