reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Alusiu, ja ze swoimi dziewczynami to mogłabym jeść tylko słodkie. i wyszło na dziewczynki :rofl2: no to dobrze, jak się wszystko dobrze rozwija...

Martusiu, Ty się za bardzo nie wygłupiaj ze sprzątaniem!!! Tobie to najmniej wskazane...

Matajko, Lisi, Asiuruda, żyjecie? meldować sie biegusiem :-p:-p co tam u Was?

reklama
Witam pozwole sobie przylaczyc sie do waszej dyskusji... Sama mam troje dzieci rok po roku corka grudzien2005 syn marzec2007 i drugi syn pazdziernik2008. Powiem wam szczerze ze czasami mam serdecznie dosc ale ciesze sie ze jest tak a nie roznica wieku 4lata np....

Witaj Izulko w naszym gronie!!! Ja teraz wcale nie żałuję że mam małe rok po roku :-) Powiedz coś o sobie, chętnie Cię poznamy bliżej :-)

Witaj Izulka :-)
Napisz coś więcej o sobie i o swoich pociechach, jak mają na imię itp.
Ja podziwiam wszystkie mamy, bo sama wiem jaki to trud czasami ;-) Ale i jaka radość:-):-D
BlackWizard, to super masz wynik z matmy, a tak się bałaś...

Witam z rana :-)

Za mną dziś kiepska nocka, Julka się budziła, chyba ciągle ją bolą dziąsełka, ale póki co żadnego przebijającego się ząbka nie widać :-(.

Izulka witaj w naszym gronie. Dla mnie dwójka maluchów rok po roku to wyzwanie, a trójka to już całkiem :tak::-D. Podziwiam Cię :-).

Witanko,
ja dzis będę mieć krzyż Pański z Julką, bo spała do prawie 10 :szok:
Andziusia śpi. Mój Adam wybył i siedzę sobie sama z nimi. Zaraz się bedę musiała wziąć za zupę, a mam mega lenia, nic mi się nie chce, najchętniej uwaliłąbym się i spała :-p

Ewuniu a moja spała do 7 i do tej pory miała tylko drzemkę 30 minutową, więc jest tak marudna, że szkoda gadać, a jakby tego było mało sama w domu jestem i jeszcze co chwilę muszę latać do pieca i podkładać żeby nie wygasło i wtedy mam w domu taki wrzask, jakby Jule ze skóry obdzierali bo nie podoba się jej, że mama sobie poszła i ją do kojca posadziła... :dry: A mój luby wraca dopiero koło 19, więc cały dzień mam ją na głowie. Nie jesteś sama, ja też bym chętnie poszła spać :-D

Zupkę dla Julki mam już nastawioną, a dla nas obiadu dziś nie robię. Męża nie ma do wieczora, a ja coś na szybko zjem, nie chce mi się gotować ;-)

Julka już zjadła, ale pewnie, jak będziemy jeść, to zje z nami. Jeszcze nie spi, ale ją chyba uśpię, bo broi :szok: a i miałam dziś wizytę... Położnej :-D przypomniała sobie o mnie, a w domu miałam bałagan ze szok, Julka zrobiła rozpierduchę i nie zdążyłam sprzątnąć :szok: ale wstyd :-D

Wiec zaczne od przedstawienia dzieci... Olga 8grudnia skonczy lata Dawid 25marca skonczy 3latano i Kubus 12pazdziernika skonczyl roczek :)
Mieszkamy w Ząbkach pod Warszawa starsze dzieci chodza do przedszkola maluch siedzi z babcia a ja i narzeczony pracujemy. W sobote koncze 23lata i chyba jestem najszczesliwsza mamuska na swiecie :p chociaz czasami jest bardzo ciezko bo moje szkraby potrfia dac popalic i wejsc na glowe to powiem szczerze ze wychowanie trojki rok po roku jest latwiejsze niz w wiekszej roznicy wieku wszystko robie hurtowo :D a nie wyobrazam sobie ze po 4 letnim odpocznku mialabym sie znowu bawic w pampersy mleka itp itd. za 4 lata to ja planuje juz miec spokoj i czas na swoje sprawy czyli studia i prace :)

reklama
Izulko, dobre podejście :tak: ja mam dwie panny rok po roku, myślę o trzecim, ale za 2-3 lata, aby nie robić zbyt dużej przepaści. Widzę, że już wróciłaś do pracy, to od kiedy pracujesz? jeśli mogę zapytać, jak to pogodziłaś z opieką nad maluchami? wyrabiasz ze wszystkim?

Do góry