reklama

MULTIMAMY - wątek główny

dzieki Pysiu :-)

znalazłam dobre opracowanie o ospie (jakby kogoś interesowało), jest tam między innymi wytłumaczone, dlaczego nie powinno się smarować wszelkimi pudrami w płynie (co właśnie robie, bo taki preparat zaleciła mi farmaceutka i na opakowaniu jest napisane stosować przy ospie wietrznej :eek:).

reklama
katjusza podaj linka:-)
Hehe kazdy ma swoje zdanie na wszystko :-D zawsze i wszedzie ;-) hehehe\

U Hani w szkole ponoć ospa panuje;] ehhhh juz to widze zaospowane dzieci kolejno: Hania, potem Daniel, i Miki.... :eek: heh....

Witam wieczorowo!

U mnie urwanie głowy, żabki marudne, zajęć nie brakuje...
Widzę, że maks_olo trzyma nas w niepewności co i jak... ale chyba dobrze, że nie narzeka ;-) (albo nie da rady nawet po to wejśc, żeby ponarzekać ;-).

Oczywiście rozumiemy i czkamy na wieści.

Dużo zdrówka dla wszystkich chorusianych!

Hej

No pogoda sie popsula, siedzimy w domku od wczoraj poludnia ja nadrabiam czytaniem;PPP
Chlopaki sie bawią, łobuzuja... ehhh
Trzyma mnie przy zyciu to ze od piatku sloneczko i coraz cieplej :tak: :)

Hej Dziewczynki! Na razie nie odpisze Wam, bo czasu brak...

Teraz jestem w domu, bo Maksio chory i antybiotyk :/
Śpi biedaczek z gorączką.... :(

W pracy ogólnie daję radę. Na razie pracuje od 6:30 do 14:00. Daję radę odbierać chłopców i ogarnąć chatkę. Gorzej, ze zdążyłam zachorować na anginę, no i chłopaki chorują, więc musiałam wziąć opiekę... ale pracodawca się z tym liczył, bo na pierwszej rozmowie mówiłam, ze chodzi mi o pracę w godzinach nocnych, bo nie mam co zrobić z chłopcami....

Na weekend byliśmy u Dziadków. Teraz tez mieliśmy jechać, bo lekarzy mieliśmy umówionych, no ale z chorobami nie mamy raczej co jechać.....

Poza tym, A ma znowu coś z kręgosłupem... :/ całe życie pod górkę :/

Ogólnie pesymistycznie, bo pogoda do tyłka, wszyscy chorzy, więc nie ma się z czego cieszyć...

maks_olo - no to faktycznie Wam się nazbierało ale trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że w przyrodzie musi być jakaś równowaga, więc po trudniejszych okresach zwykle przychodzi jakaś mała sielanka ;-) trzymam kciuki za pracę i za chłopaków, żeby się szybko pozbierali - no i za Ciebie, żebyś miała siłę to wszystko ogarnąć ;-)

nickie, julisia dzieki.
nickie na 30 wrzesnia termin, ale bylam u gina i szyjka miękka się robi. wszystko jak z Hesią, a ją urodziłam 26dni wcześniej,.

JULISIA złoty pomysł z tym basenem ;))))))))))

a ja od 3 dni w rozsyoce. ale dam rade.

antybiotyk zaczyna działać (po 3 dniach, najwyzsza pora ;))
brzuchol kopie jak wsciekły, Hesia z babcią na dworze.

odpoczywam i całuję was gorąco.
uważajcie na siebie ;***

reklama
Hej dziewczyny.U nas tez pogoda do du...y.Rano wyszlismy na spacer i tak nas wywiało,ze zaraz wracalismy:/U nas wszystko ok.Wczoraj mielismy male swieto(3 rocznica slubu),więc bylo bardzo sympatycznie:)
Męzuś dzisiaj na szkoleniu,wiec pewnie pozno zjedzie.Teraz chlopaki śpią a ja zaraz muszę wypić kawulca,bo coś mnie muli.
Niech juz wyjdzie raz a porzadnie to słonce,bo wypadaloby pogrillowac w weekend:)
Futurre-trzymaj się z tym brzuszkiem!Poglaszcz od ciotuni:)
mucha-nie wiem czy jeszcze zagladasz,ale pamietam,ze pytalas o wozek.Ja jest zachwycone moim Jankiem;-)Mimo,ze mam starsz model jest baaaardzo wygodny i nie wyobrazam sobie funkcjonowania bez niego!A co robisz z dziecmi od wrzesnia jak masz wrocic do pracy?
maks_olo-po raz enty zyczę szybkiego powrotu do zdrowia!!A takie godziny jak maz teraz nie bylyby lepsze od nocek?Tylko Tobie pewnie chodzi o to co by bylo w razie choroby co?Buziaki dla Was wszystkich!
Julisia-jak tam wychodne???

Spadam po tą kawe.Pozniej jeszcze pewnie zajrze.Milego dnia kochaniutkie!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry