pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Basia, fajne skarby... Mati już taki duży... my też mamy taką piaskownicę, nawet i 4 dzieci się zmieści, bo jest z takimi ławeczkami, co się potem zamyka (dobra ochrona przed kotem
)
Olena, udanej jutrzejszej imprezy... i jak tam... rowerek fajny? Już skręcony? U nas skręcanie prawie pół dnia memu bratu zajęło (nie było instrukcji, tylko na youtubie), ale super się spisał
i już Młodej daliśmy ze 2 tygodnie temu, wypróbowała nawet, bo był wtedy ciepły weekend
a my teraz Zmierzch oglądamy :-)
)Olena, udanej jutrzejszej imprezy... i jak tam... rowerek fajny? Już skręcony? U nas skręcanie prawie pół dnia memu bratu zajęło (nie było instrukcji, tylko na youtubie), ale super się spisał
i już Młodej daliśmy ze 2 tygodnie temu, wypróbowała nawet, bo był wtedy ciepły weekenda my teraz Zmierzch oglądamy :-)

a kiedy idziecie na to wesele?
:-( niby słońce teraz świeci, ale zimno, no i śnieg nadal... muszę iść do miasta doniczki kupić, wczoraj kupiłam w Biedronce 3 storczyki, dziś idziemy na imieniny do cioci, 1 storczyk jest dla mnie, a drugi dla państwa młodych... idziemy za tydzień... oby dzieciaki pozdrowiały... Mati ma okropny kaszel, a na razie nie poszłam do lekarza, zobaczymy do poniedziałku, jak mu nie przejdzie, to powędrujemy...:-(
.