reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Ech a ja myślałam żeby jak teraz będę miała termin podpisania listy w PUP zeby im powiedzieć że chcę taką a taką pracę na pół etatu... Ciekawe czy mi coś takiego znajdą i czy w ogóle będą chcieli takie coś zrobić, pewnie mi powiedzą że mam nie wybrzydzać...

U nas dziś pogoda paskudna, nie wiem czemu są tak nagłe zmiany pogody.
To aż denerwuje człowieka

Zaraz będę obmyślać co zrobić w domu dzisiaj a potem zabiorę się za robotę hehe

Ewcia, a w PUP Twój men był? ;-)

reklama
hejo!

Sandra, a to raz?! cały czas chodzi, są zamieszczone oferty online, dzwonimy lub zanosimy CV, jeśli jest coś, co odpowiada jego wykształceniu lub doświadczeniu...

A!!! a dla Twojego Juniorka wielki buziak od ciotki w dniu skończenia 7 miesięcy!!!

Martusiu, co u Ciebie? jak się czujesz? a jak Julka?

Nati, miło, że się odezwałaś. Jak się czujesz? a jak mały?
Ja wracam do pracy 21 stycznia z jednej strony się cieszę, z drugiej panicznie boję o małe :-(

Izulka, wzywam do tablicy! haloooooooo ;-)

udanego dnia kobietki!

hejo!

Sandra, a to raz?! cały czas chodzi, są zamieszczone oferty online, dzwonimy lub zanosimy CV, jeśli jest coś, co odpowiada jego wykształceniu lub doświadczeniu...

A!!! a dla Twojego Juniorka wielki buziak od ciotki w dniu skończenia 7 miesięcy!!!

Izulka, wzywam do tablicy! haloooooooo ;-)

udanego dnia kobietki!
Dziękujemy za życzenia :-D
A może Twój men na budowlankę by poszedł?
Teraz to bogacze co chwila się budują, kryzys ich nie łapie, to może...?

I tak samo apeluję do IZY! czekamy!

Melduje się, że żyję... jeszcze...
Byliśmy pół dnia na spacerze, poszliśmy to Tesco, kupiłam Julci śliczny polarek Cherokee za 17 zł :eek::-D. Od tej pory tylko w Tesco będę ją ubierać. Wcześniej jak chciałam kupić coś z Cherokee to zamawiałam przez Allegro, ale tam ceny są o połowę wyższe :confused2:.
A tak generalnie to w poniedziałek dzwonię do mojej ginki. Od wczoraj "tam na dole" czuję uczucie pieczenia i nie wiem czy grzybicy się nie nabawiłam :eek::confused2:. Z Julką miałam to samo, przepisała mi specjalny płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży z tego typu problemem. Zwariować idzie, co chwilę coś :crazy:

Od tej pory tylko w Tesco będę ją ubierać.

O tak, tak, kochana Martusiu, daj zarobić mojej firnie :-D:-D:-D

A tak w ogóle witam i o zdrowie Was pytam ;-)

Moje ślicznoty niedawno wstały, pewnie później pójdziemy na spacer, bo mgły opadają i ładne słonko jest :tak:

Martusiu, będąc w ciąży z Anią też miałam co i rusz problemy grzybicze. Przepisywał mi doktorek Clotrimazol w globulkach. A sama używałam LActacydu i pomagało, grzyb ustępował :tak:

Tosiaczku, co Was słychać? jak Kingusia? a Ty jak się czujesz?

Iza, Sandra, proszę się zameldować :-p

Życzę Wam udanego dnia moja Drogie Panie :-)

I ja się witam.

U nas nocka generalnie ok, Julka nawet normalnie spała, tylko mi od 2 do 4 mąż nie dał spać i średnio się wyspałam :-p:-D.

Ewuniu akurat ciuszki mają w Tesco śliczne, więc na pewno dam im zarobić :-D. Też muszę od gina wziąć jakąś receptę na coś. Długo musiałaś czekać aż leki zaczną działać i dolegliwości miną?

Martusiu, ja to z każdą prawie dolegliwością leciałam do szpitala, wolałam dmuchać na zimne. Przeważnie lekarz przepisywał Clotrimazol. prawdopodobnie można je kupić bez recepty, są to globulki, bierzesz jedną na noc. Mnie ustąpiło dosyć szybko, ale profilaktycznie wybrałam oba opakowania. Niektórzy przepisują Luteinę, ale ja po niej tak się załatwiłam, że :szok: aż mi się wysięki zrobiły :szok: tanie, ale dobrze działające, więc polecić mogę, najlepiej wybierz się do apteki i zapytaj, czy sprzedadzą Ci bez recepty. A jeśli nie to idź do szpitala i Ci przepiszą bez problemu, ja bym nie czekała, bo mało czasu masz do porodu...

A co do Tesco mają fajne rzeczy, czasami mają przeceny, tylko trzeba trafić :tak: bo jak wchodzą nowe kolekcje, to ceny są kosmiczne... ja, przez to, że pracuję tam, to wiem, kiedy coś przeceniają ;-) kiedyś dorwałam Julce sweterek z bluzeczką w zestawie z 59 zł był za 16.80 :-D:-D bluzeczki za 6 zł... tylko trzeba trafić... chociaż czasami nie pisze, że obniżka, a spojrzysz pod czytnik, a tu obniżka jest :tak:

A my wróciliśmy już ze spacerku, Julka wybiegała się za wszystkie czasy, próbujemy ją uspić, bo już upierdliwa się robi. A potem może pojedziemy do mojej mamy :tak:

reklama
Jutro idę do mojej ginki, zobaczymy co mi przepisze.
Dziewczyny co tu taka cisza nastała?
Ja przez ten tydzień będę się rzadziej pokazywać, bo mam swojego chłopa w domu, a mamuśka wyjeżdża na tydzień :-p
Ale postaram się raz dziennie zajrzeć :tak:
Julci dolegliwości ząbkowe przeszły, sypia ładnie. Oby tak zostało jak najdłużej :-)
Życzę Wam kochaniutkie dobrej nocki! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry