Jak tak czytam i czytam jak to było ciężko lub jest, zastanawiam sie dlaczego ja tego nie pamietam??Hmmm u nas jest różnicy tylko 11 m-cy ,ale daliśmy rade. Przerobilismy wózek podwójny, problemy z wychodzeniem na spacer oraz schodzenie z 3 pietra z dzieckiem za rękę i wracanie sie po mlodszego w wózku spacerowym. Fakt bywało czasem gorzej ,ale ja byłam zadowolona z tego co mam. na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie wiekszej różnicy wieku w ogóle u nas ta różnica sie zatarła. Młodszy od wczesnego lata chodzi juz bez pampersa, mówi tak jak starszy. Na dzień dzisiejszy nie widze większej różnicy między nimi. Zastanawiamy sie co z przedszkolem. Starszy Karol od wrzesnia idzie do maluchów a co z młodszym, Emilem, czy odczekac rok czy póścić ich razem??Podpowiedzcie coś. Pozdrawiamy Serdecznie i Życzymy DDDużżo cierpliwości!!
reklama
Motylla
Fanka BB :)
Witam. Dawno mnie nie bylo ale nie moglam sie zmobilizowac do napisania. Od listopada przeprowadzilismy sie do naszego mieszkania w Lublinie ( tesciowie wzieli kredyt na nie), szukam pracy., zlozylam wnioski do przedszkola i jak sie uda to obaj beda przedszkolakami
.
A co u was Dziewczyny?
.A co u was Dziewczyny?

Witam.Jak pisalam roznica wieku u nas jest 16 miesiecy , rocznikowo 2 lata. Poczatki byly fajne ale teraz coraz ciezej sie robi, zwlaszcza jak obie chca czegos np jesc czy spac, albo obkupkaly sie
.Nie wiem jak to bedzie ,,,
.Nie wiem jak to bedzie ,,,Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hehe to u nas 22 miesiace a rocznikowo rok
jest ciezko... młodszy jest bardzo zajmujący. .. tylko mama i mama. .. a starszy ma okropny bunt 2 latka... czasem wymiekam i mysle ze to najcięższa różnica wieku, bo Konrad będąc mlodszy byl zdecydowanie grzeczniejszy. No ale czekamy :-) wiem ze jak pogrosna będzie lepiej. Juz widze ze za soba przepadają 

friggia1985
Hej dziewczyny,
prowadzę bloga i w tej chwili jest na nim konkurs, nagród jest więcej niż chętnych, więc może któraś chętna, żeby wziąć udział?
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
prowadzę bloga i w tej chwili jest na nim konkurs, nagród jest więcej niż chętnych, więc może któraś chętna, żeby wziąć udział?
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Drogie Mamy,
mój synek skończył niedawno 14 miesięcy, a jestem w 8. tygodniu ciąży, chcieliśmy z mężem drugiego dziecka i świadomie się ono pojawiło, ale jak się nad tym teraz zastanawiam, to jestem przerażona... boję się, że nie dam sobie rady z dwójką szkrabów...
Jako doświadczone mamy pytam Was, czy da się to przeżyć bez pomocy - mąż pracować musi, a nasi rodzice daleko i też pracują....
mój synek skończył niedawno 14 miesięcy, a jestem w 8. tygodniu ciąży, chcieliśmy z mężem drugiego dziecka i świadomie się ono pojawiło, ale jak się nad tym teraz zastanawiam, to jestem przerażona... boję się, że nie dam sobie rady z dwójką szkrabów...
Jako doświadczone mamy pytam Was, czy da się to przeżyć bez pomocy - mąż pracować musi, a nasi rodzice daleko i też pracują....
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Da sie choć lekko nie jest
mam taka sama różnice jaka będzie u ciebie
ja tez ciagle sama z dwojka chłopców i jeszcze koncze studia 
Ostatnia edycja:
Podziwam, dwójka dzieci i jeszcze studia 
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Bronie sie pod koniec lipca. Nie jest latwo ale idzie do przodu
czekam az mlodszy zacznie być bardziej samodzielny bo mam nadzieje ze wtedy odetchne w końcu 
reklama
Liza
Anka-24 bo tego sie niby nie pamieta ale ja przynajmniej tak mialam, bylam mloda dwojka dzieci do tego jeszcze matura... Ale dalo sie rade ze wszystkim, mimo tego ze z ex mezem tez sie sypalo i juz nie jestesmy razem
Kobieta jest silna i musi dawac rade 
Fifka super :-) trzymam kciuki ;-) Ja sama jak dzieci mialay 6mies i 1,5 roku zdawalam mature
ale zdalam i dalam rade, wiec ty tez napweno sie obronisz :-)
Jak najmlodszy podrosnie napewno bedzie lzej, zabawia sie obaj, i ty znajdziesz chcwilke dla siebie
Kobieta jest silna i musi dawac rade Fifka super :-) trzymam kciuki ;-) Ja sama jak dzieci mialay 6mies i 1,5 roku zdawalam mature
ale zdalam i dalam rade, wiec ty tez napweno sie obronisz :-)Jak najmlodszy podrosnie napewno bedzie lzej, zabawia sie obaj, i ty znajdziesz chcwilke dla siebie