Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. A wagę drugiej dzidzi poznam w poniedziałek to dam znać, ale pewnie podobnie ;-)
;-)
wtedy ją bierze na ręce itp.
). Ale żeby mi ją pobawiły to muszę małą zawieść do rodziców jakieś 15 kilosów od nas i to nie po drodze do pracy :-(
, myślimy tak na przyszłość o niani, ale to drogo wychodzi. U nas jest 1 żłobek na 1 miasto i kilka okolicznych wsi, przysiółków i innych miast!Ciężko się dostać a i podobno opieka nie najlepsza...

Oj trochę mnie tu nie było :-( Ale szybko nadrobie braki. Dziewczyny dlaczego teściowe są takie wredne?? Moja powoli mnie wykancza :-( Ostatnio mój mąż się przeziębił to ona chodziła bardziej koło niego niż ja koło swojego małego jak był chory. A to przecież dorosły chłop :-( Ona go tak rozpieszcza a ja później mam same problemy bo przecież mamusia to mamusia tamto :--( O zgrozo. Do tego wszystkiego ja też nie najlepiej się czuję ale tego już nikt nie widzi.
Koniec użalania się nad sobą. Małemu wrócił apetyt i już zupełnie przeszedł mu katar i kaszelOczywiście wyleczyłam go sama bez pomocy mamusi bo ona przychodzi tylko jak mały się śmieje
![]()

ja na szczęście nie miałam przez dwie ciąże, choć nieraz mnie cofało bleeeee 
;-)