Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
madziakowalik
Mam pytanko odnośnie irlandzkiego GP. Do kogo chodzisz i czy jest godny polecenia.
Pytam się dlatego, że ja chciałabym zmienić swojego, ale jakoś nie mam nikogo innego na oku
Będę wdzięczna za wszelką pomoc
KasiaGo ja chodze do Dr Gavina jestem bardzo zadowolona najpierw chodzil maz a ja do polskiego ale pozniej sie przepisalam i tak juz jestem 4 lata u niego. Ma przychodnie kolo bus station w Limerick . a to jest jego numer 061416499.mam nadzieje ze Ci pomoglam .
super że nas przybywa
Ania83 a na te badania gdzie do neij chodziłaś?? ja chciałam iśc na Northwood ale kazała przyjsc do medicusa i jak byś pamiętała to plisek napisz jaki koszt takiego usg? troche sie martwie kaska bo teraz tylko emek pracuje mi za zwolnienei nei płacą a od 4tyg ciązy leżeć muszęa co do Wułczyńskeij to same pozytywne opinie o niej są i też chciaąłm ja na Gp ale powiedzeli mi w emc że ona prowadzi tylko ciążę jeśli już wczesnie tez prowadzila albo jak dziecko sie u niej leczy a ja pierworódka więc odpadłam na starcie
a szkoda
![]()
i teraz nei wiem czy nei wezme na gp Dybkowskiego chodzilam kiedys do niego super ginek , pomogl nam bardzo , ja na irl gp si eneistety nei moge zdecydowac bo ich podejscie do ciazy do 12 czy nawet 20 tyg mnie przeraza , gdyby nie Antepowicz to by nie bylo naszej fasolkia wystarana tyle czasu i wogole taki cud ze jest więc wolę pozostać pod opieka Pl lekarzy ktorzy probują ratować takei małe Krewetki
![]()

Dr Charles GavinDziękuję serdecznie
A napisz mi jeszcze jak nazywa się przychodnia i gdzie dokładnie się znajduje:-)
Wszystkiego dobrego i dużo zdrówka życzę :-)