reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Muzyka dla naszych maleństw

Wiecie co, ja już drugi raz uspałam Tymka przy Usypiankach Babasa. Doleci do połowy drugiego utworu a ten już śpi:-) Nie chcę zapeszać, ale może Usypianki pomogą mojemu histerykowi także podczas wieczornego zasypiania? Kuba bardzo je lubił i też "wymiękał" po kilku kawałkach. Ja sama bardzo je lubie i świetnie się przy nich relaksuje.

Atru, nadal dzialaja na Tymka te usypianki? gdzie ej mozna dostac, w ksiegarni?

puszcacie teraz dzieciom jakies piosenki? P zgral piosenki dla dzieci znetu i mamy taka plytke. julitka wczesnie przy niej spala, ale teraz kojarzy jej sie tylko z tanczeniem. oczywscie jej ulubiona to "kaczka-dziwaczka"

reklama
Atru, nadal dzialaja na Tymka te usypianki? gdzie ej mozna dostac, w ksiegarni?

puszcacie teraz dzieciom jakies piosenki? P zgral piosenki dla dzieci znetu i mamy taka plytke. julitka wczesnie przy niej spala, ale teraz kojarzy jej sie tylko z tanczeniem. oczywscie jej ulubiona to "kaczka-dziwaczka"
Przed snem puszczam Kolysanki-Utulanki ale chetnie cos zmienie bo juz rzygam nimi...stasiek pewnie tez ma dosc:-D
Polecicie jakie ladne kolysanki?:confused:
A tak w ciagu dnia to Pana Kleksa (ulubiona to "Ksiezyc raz odwiedzil staw") i Bajki-grajki - te ktore mama pamieta z dziecinstwa.:-)

My najczęściej słuchamy przed snem kołysanek mini mini ale też mam ich powoli już dość a poza tym to muzykę bobasa , fasolki , tik taka , puszczam jej też podkłady muzyczne do tej serii baby einstein (bez obrazu ) to są głównie utwory klasyczne , Justyna Steczkowska wydała teraz płytę z piosenkami dla dzieci słyszałam że bardzo fajna

Muzykę poważną:-D Wczoraj pod wieczór, jak zwykle Maciuś szaleje zamiast się bawić, wsadziliśmy go do huśtawki, puściliśmy Chopina na uspokojenie, a Maciuś po chwili zaczął kimać:-D:szok:
:-D:-D:-D:-Dpo Chopinie to ja nie mogalbym zasnac cala noc. Lubie muzyke barokowa ale brzdeku fortepiana nie trawie...ooo az gesiej skorki dostalam na sama mysl wrrrr:wściekła/y:
A te mini-mini to jakies instrumentalne + spiewanie czy takie dziecinne i proste la-la-la:eek::confused:

reklama
Do góry