Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
idac Twoim tokiem myslenia to pewnie dalej bylaby komuna bo SOLIDARNOSC po co walczyc bo POWISTANIA po co wlaczyc takie stagnacyjne gadanie brak Ci wiary w sama siebie
Jak pisałam wyżej to jest tylko MOJA opinia na ten temat ,każdy ma prawo wyrażania opinii,swojego zdania,i spierać się nie będę.
Właśnie wiara w siebie to jest to co mnie trzyma w tym momencie w pionie,wierzę w siebie i dlatego sobie radzę. Od państwa mam tyle ile standardowo przysługuje i jest dobrze.
Witam ...stworzyłam nowy wątek ponieważ nie umiałam znaleśc odpowiedniego wątku apropo bycia smaotnym rodzice ...czy możecie udzielic mi tam swoich odp czy przekopiowac go tutaj ? jestem nowa a ..zależałoby mi aby z kim " wpodobnej sytuacji " porozmawiać ...( watek ma nazwe samotna matka nowy start )...dziękuje i przepraszam za zamiesanie mam nadzieje będe mogła do was dołaczyć