Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iile kosztuje Jezyk nie umiem powiedziec,bo chodzimy publicznie i nie place za lapisowanie.My lapisujemy,bo mowiac prosto przy kontroli wyszlo,ze mala zaczynaja sie dzIurki robic=PRUCNICA sie pokazuje i aby ja zlikwidawac jest zabieg.Mala siada mi lub sama na fotelu i pani konkretny zabek smaruje pedzelkiem na ktorym jest kilka kropelek jakiegos plynu,po dwa razy dwoma plynami,dwie czy trzy minuty i po wszystkim jak sie buzie otworzy, u mojej to bez problemu.Na jesieni jak bylismy na lapisie to 2 na 3 razy otworzyla dziubka i bez problemu,jak bylismy teraz na wiosne bo znowu sie dwie dziurki przy kontroli pokazaly to sama chciala juz na foletu i po wszystkim o kolorowanke sie uopminalaDziewczyny a to lapisowanie to długi zabieg? a czy po nim próchnica się zatrzynuję?i czy to naprawdę tak strasznie wygląda jak mnie tu wszyscy straszą? proszę o odpowiedzi
.Zagieg powtarzany jest trzy razy co tydzien.Zabki w tym miescu sa koloru brazowege gdzie bala dziurka,ale za to sie nie rozwija pruchnica,a to moim zdaniem najwazniejsze.ja czekam na termin okolo miesiaca,chyba takie sa terminy,moglo byc krocej,ale mi zalezalo,aby bylo popoludniu,wiadomo przedszkole i pracaaga my też idziemy na kasę chorych dlatego tak długo trzeba czekać bo nam dentystka powiedziała że nie ma sensu wydawać kasę prywatnie kiedy można to zrobić na kasę chorych.
Twoja wypowiedź nastraja mnie optymizmem i zaczynam trochę sobie odpuszczać nerwy ponieważ cały czas trochę obwiniałam się o to ale teraz wiem że nie jestem sama z problemem lapisowania. dzięki